Čaute Je tu niekto taký, kto bol v Marsa Alam (Egypt), ideálne tento rok, a vie mi odporučiť fajn hotel? Už dlhšie hľadám dobrý hotel za rozumnú cenu, no stále sa neviem rozhodnúť. Ide mi hlavne o čo najlepšie podmienky na šnorchlovanie, nejaký hotel
na snorchling by som isiel nekam na koralove utesy cekovat alebo podobne, ked som chcel snorchlovat na normalnej rovnej plazi pieskovej bola tu nudaaaaaaaa, ale k tvojej otazke sa inak vyjadrit neviem nebol som v egypte
@feklus Ale nehovoor Nuž v Egypte je to tak, že aj pri hotelovej pláži uvidíš neskutočné veci a nemusíš chodiť ďaleko. Ja vážne potrebujem zistiť len dobrý hotel od niekoho, kto tam naozaj bol
@deekay kamarat bol v Egypte a picoval nato strasne ale tak pravdepodobne teda byval uplne inde jak ty chces. Ale tak aby som nebol uplne useless -> » www.tripadvisor.sk/Hotel_Review-g3...
Pravdepodobne ano...pretoze je rozdiel, do akej casti Egypta ides. Dost sa to lisi tym, co uvidis v mori. Marsa Alam je vraj najbohatsia na morske zivocichy, prave preto chcem ist tam
@DeeKay nooo Marsa Alam je nové moderné turistické stredisko v Egypte, bola som tam štyri roky dozadu. Bývala som v Crowne Plaza...bola som veľmi spokojná ako s izbami tak aj s plážou...pláž je vybudovaná na koralovom útese...do vody smeruje dlhé mólo so zoskokom kde je fakt dosť hlboká voda a kde končí útes, kamarátka tam šnorchlovala a videla kadečo, korytnačky to zrovna asi nie, ale rybky, sasanky a iné živočíchy...avšak odporúčam šnorchlovací výlet loďou..to bolo super, stáli sme na 3 miestach a tam sme videli aj tie korytnačky ak by si sa chcela opýtať ešte na niečo tak píš
@sandrushiceq ďakujeem, aj ten prichádza do úvahy Práveže ja som z recenzií viacerých hotelov čítala, že ľudia pri hotelovej pláži videli aj korytnačky, raje, perutínov, niekde dokonca aj dugongov. Takže myslím, že aj na hotelovej pláži sa dajú vidieť zaujímavé veci, len treba vedieť, kam ísť..
@deekay ja netvrdím že tam nie sú, len ja osobne som pri hoteli nešnorchlovala takže fakt neviem čo tam je vidieť a čo nie a kamoška mi o týchto zveroch nevravela kks ale hneď by som tam šla..fakt super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov