Takže u mna to su: James Hetfield,Axl Rose, Chester Bennington,Jim Morrison, Steven Tyler, Freddie Mercury, Robert Plant, James Marsters, Billy Idol,Scott Weiland, Chris Cornell, Kurt Cobain, Kuly, Alice Cooper ,teraz ma už bohužial nikto nenapada ale je
Jejo, ja mam najradsej Zuzku Smatanovu, Anetku Langerovu aaa zo slovakov to je aj skupina DESMOD A zahranicny spevaci: Nelly Furtado, Kelly Clarkson... Hm, a mozno ich je aj viac, ale neviem si spomenut
vy ste zabudli najlepsieho spevaka na svete nikto sa mu nevyrovna BRUCE DICKINSON bohactvo ako ste na neho mohli zabudnut ??? ROCKSTAR !!!!! ??? HM ??? a tak dalej je tu Adams Manowar 4ever
Rockstar som rad no mozeme menovat setkych superstaristov .... ale aj tak dobry spevak je Aleš Brichta hehe.... a aj ja som dobry spevak ked si dam par piv a stratim hlas... vtedy mi to ide anjlepsie
Hm no ale aj tak jeden vyborny slvoesky teda dvaja spevaci traja... styria..... a ideme Jozo Ráž, Vaso Patejdl, Jano Balaz... a vedie KUKO z horkyze slize nieje tak ?
hm...................pre mna je the best pepa vojtek a jeho uuuuuuuuuzasny mierne chraplavy hlas....a tirz je dobry marco hietala .....aj ked az tak moc nespieva...
fuj neznasam smatanovu...sak ta zenska spievat nevie ale tu nikto nespomenul briana molka z placeba...no fnuk...ten spieva uzasne...u mne je na prvom mieste on
zartujem seriozne: axl rose, vince neil, kurt cobain, johnnyho rottena nesmiem zabudnut smiley: on je taky haluzak), steven tyler (a jeho skriekanie), james hetfield (YEAH! a este alice cooper
no ja tomu hovorim sväta trojka :bob dylan(tu neni o com )bob marley(no super ) a bryan adams (skvele texty )...........samo ze ich je viac ale tak to tu by sme boli dlhooooooooooooooo
Jednoznace - BRIAN MOLKO!!!!!!!!!!! A potom Dave Gahan, Robert Smith, a mimochodom Josey Scott je zo Salivy, aj on moze byt A jasne aj Chad Krueger,a ten zo Stratovarius
no podla mna je super spevak billie joe armstrong z green day,z takych novsich je super gerard way z my chemical romanc a celkom sa mi paci ten co spiva v aerosmith...kuva neviem si spomenut akosa vola...no tak toto je moj nazor na super spevakov
Andreas Dorner, ten jeho skrek je uzasny (caliban) a Bjorn Strid, na zivo spieva ako na albumoch (Soilwork), Mikael Stanne z Dark tranguility, v tomto pripade nie je o com, najlepsi spev z melodeath kapiel a este moj naj Marcus Bischoff z Heaven Shall Burn
TEN KOHO UZNAWAM JE ___JAMES MARSTERS____WED WIES...INAQ AWOJKY.... ....heh som pozerala ne ze Sheena a hladam Jamesa....James Marsters is the best....forever.....!!!!!!!!
mozno je pravda ze cobain nemal najcistejci hlas..ale nejde vzdy len o to takze pre mna kurt cobain,bob marley,jimmy handrix,tyler a jednoznacne este karel kryl
kurt cobain, freddie mercury, james hatfield, axl rose, dave grohl a co ja viem este kto sice tom delonge z blink-182 nevie bohvieako spievat ale aj tak sa mi paci aj on
Freddie Mercury je neprekonateľný spevák. Na neho sa chytá maximálne Ian Gillan Z Deep Purple, alebo Roger Daltrey (The Who), a v dnešnej dobe po speváckej stránke podceňovaný Robbie Williams
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
160 komentov
ano Bruce Dickinson a aj Ozzz Osbourne
ED VEDDER (Pearl Jam)
JULIAN CASABLANCA (The Strokes)
BRANDON BOYD (Incubus)
a checknite spevaka z THE HIVES
v SR jednoznacne DUDO a Janko KURIC
Rozhodne Ian Gillan...
ale naj je TOBIAS SAMMET!!!!!
Spevacky radsej nevypisujem, lebo to by neskoncil do vianoc.
Aaron Lewis (Staind)
Serj Tankian (SOAD)
Bob Marley
Lenny Krawitz
Jaromir Nohavica
tak este raz :Chris Cornell...rulezzzzz....
Bono
Bryan Adams
Bruce Dickinson
Eddie Vedder
asi tak tolko
Hej, mas pravdu - Vile je fajn!
Hej, mas uplnu pravdu,....suhlasim.....neviem si predstavit, zeby Justin spieval metal che.....ani vo sne
jeymz hetfield(metallica)
tom arraya(slayer)
beladonna(anthrax)
max cavalera(ale iba stara sepultura)
duco(godnoise)
james labrie(dream theater)
mike portnoy(tie jeho pazvuky inak bicman DT)
bozena(ilegality)
George "Corpsegrinder" Fisher(cannibal corpse
KuKo (horkyze)
nuz. dalsie podstatne mena niektore uz boli davno spomenute
No a nemozem zabudnut aj spevaka menom Axl Rose a Gerard Way...
Matthew Tuck
JE ICH VELA ...
No. 2 Jonathan Davis
No. 3 Chester Bennington
a spevacky:Amy Lee,Taarya
potom Freddie Mercury a Ronan Keating