Asi ten hazard... Ale tak neviem celkom aký to má nejaký obecný zmysel, keď sa neberie do úvahy, že stávkovanie a lotérie sú vlastne tiež hazard. Ale aspoň sa pár ľudí vyspí a nebude sa báť chodiť večer po ulici medzi gamblerskými feťákmi, ktorým stačí málo aby ho napadli a ukradli mu aspoň 5 eur.
@hetfield Ono sa na to právne názory celkom dosť rôznia, nuž ale o právnosti budú nakoniec rozhodovať slovenské súdy, ktoré boli donedávna pod plyvom Harabína, v ktorých je doteraz plno Mečiarových ľudí, na základe vyšetrovaní a spisov robených zväčša tiež Mečiarovými ľuďmi. Takže asi netreba byť veľký optimista.
@hetfield Vzťahovala sa na ľudí v nej zapletených, čiže priamo na jej vyšetrovanie. Ale inak neviem. Máš pravdu že to nić nezmení. Zo snahy o spravodlivosť je po toľkých rokoch už len fraška, ktorá vlastne ani nebude mať úspokojivý koniec aj keby má len niečo symbolizovať toto zrušenie, keďže všetkým príčetným ľuďom musí byť jasné, že Ficko sa ide len zbaviť fľaku na košielke tým, že ho prenesie na košielku inému. Už dávno mohli byť zrušené. Mohol sa na tom podieľať, alebo to iniciovať, ale to by nemohli byť Dzurinda Ficko a Mečiar napriek nevraživosti na verejnosti v súkromí v jednom kruhu držiac sa navzájom za holé vajcia. Najhoršie je, že vlastne aj existujú záznamy a prepisy toho ako títo ľudia spolu kamarátsky komunikujú medzi sebou a potvrdzujú tým, že sú len jedna banda, ale akoby na to vśetci zabudli. Najviac ma ale znepokojuje to, že Mečiarovy ľudia najnovšie stoja za Kotlebom a už teraz mi príde že mu Ficko rozhodnutím o zmenení krajských volieb zabezpečil opätovné zvolenie za župana BB kraja. Je to celé neuveriteľná fraška. Opozícia to isté. Budaj, ktorí bol súčasťou vlády, ktorá sľubila zrušenie aby ho nakoniec odkladala donekonečna sa ide teraz hrať na hlavného iniciátora a vrchný mozog toho ako majú byť zrušené. Je mi na grc zo všetkých tam.
V USA je inak nemožné meniť ústavu. Čo mi je sympatické. Tam sa len mení interpretácia ústavy ak je nejaký problém. Na amnestie mám zmiešaný názor ale som viac za zrušenie.
Zakaz hazardu je trapas nic ine uz teraz sa smeju poslanci a mafiani no vlastne jedna banda ako tam najebu automaty ktore nespadaju pod zakon ale tak je to super aspon budu mat gembleri zmenu
Obchody uznavam
Meciara serem to je cele o nicom ako snad kazdy chape ale ono to speje mozno k niecomu horsiemu ked si teraz kazdy tyzden zmyslia menit ustavu bude este vacsia sranda ako je teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Hazard zničil veľa rodín.
@hetfield Ono sa na to právne názory celkom dosť rôznia, nuž ale o právnosti budú nakoniec rozhodovať slovenské súdy, ktoré boli donedávna pod plyvom Harabína, v ktorých je doteraz plno Mečiarových ľudí, na základe vyšetrovaní a spisov robených zväčša tiež Mečiarovými ľuďmi. Takže asi netreba byť veľký optimista.
Hazarderi budu hrat online kasina. Studenti co by si mohli pocas skoly privyrobit za pokladnou tak zedli kkt.
Zmena bude az komunisticky pohrobkovia otrcia kopyta a my si prestaneme do parlamentu volit hentaku spodinu jak mame teraz.
Ak sa vám chce čítať, tak tento chlapík pôsobí rozumne
» spravy.pravda.sk/domace/clanok/4...
Obchody uznavam
Meciara serem to je cele o nicom ako snad kazdy chape ale ono to speje mozno k niecomu horsiemu ked si teraz kazdy tyzden zmyslia menit ustavu bude este vacsia sranda ako je teraz