Na akej najlepšej hre ste boli v divadle? Alebo na akú by ste chceli ísť? U mňa jednoznačne Shakespeare v Hollywoode a chcela by som ísť na Františka z Assissi. Ak nemáte radi divadlá, tak prečo?
piargy boli skvelé, ale páčili sa mi aj statky-zmätky a kopa ďalších v dabku. a rada by som šla do snd na hamleta ženský zákon nesplnil moje očakávania.
Chrobák v hlave v Štátnom, bola som naň trikrát a určite sa ešte chystám, milujem tú hru a hrozne ma nadchýna, ako ju tí istí herci hrajú už vyše päť rokov (možno aj oveľa viac, vtedy som na ňu bola prvý raz) a stále to stopercentne prežívajú..
Páčila sa mi Popol a Vášeň "od" Ch. Hamptona, No Exit od Sartreho, aj keď to hrali študenti a ešte, kupodivu, akási hra/adaptácia Timravy, na ktorú si už nespomeniem.
bolo to v českom národnom divadle a predstavenie sa volalo laterná magika a bolo to super. z dvoch premietačiek za nami sa premietalo predstavenie a popri tom herci. pred plátnom vystupovali a vyzeralo to ako keby splívali s plátnom. akurát, že ten film má už 40 rokov a predstavenie stojí 650kč!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale iba vtedy, keď pána Blahoňa hrám ja.
mám rada divadlá,len bohužiaľ nemám čas,možnosť, a spoločnosť aby som tam išla
fakt košické divadlo nesklamalo.
@bonita ako ďaleko máš do KE? (a)
a BOL SOM NA tAPAKOVCOCH PRED MATURAMY ALE CELYCH SOM PRESPAL ... v Ke paradicka bola asio haha