Ako doma som sa cítila v Pakoštane, ale nedokázala by som žiť v takom teplom prostredí a pri mori. Ale to mestečko bolo super, lebo to tam v noci žilo a cez deň tam skapal pes. Ideálna morálka, ale je tam predsa len teplo. A najlepšia dovolenka, aj keď ju nepovažujem za dovolenku, bola v Londýne. A nepovažujem ju za dovolenku preto, lebo som tam bola zo školy a chýbala tam sloboda.
Dovolenky pri mori nie su nic pre mna...radsej mam tie take spoznavacky...a dost sa mi pacila Praha a aj Zurich bol fayn nie je to sice metropola ani turisticky atraktivne ale zilo by sa mi tam dobre si myslim a citila som sa tam dobre (asi preto ze tam mam sestru)
@riddiculus Dalo by sa povedať že som bola v Chorvátsku všade. Je to krásna krajina ale dosť ma to omrzelo. Rada skúšam rôzne krajiny. Ale v Pakoštanie nie. Myslím že to je tak v strede pri Biograde nie?
Je to blízko. Malé zlaté mestečko (možno až dedina), v ktorom sa nedá nič robiť. Mne sa Chorvátsko neomrzí, pretože je to tam fakt super, aj keď preferujem dážď, hmlu, zimu a hory.
@miaja chcela som sa ťa spýtať - boli ste v hoteli? plánujeme ísť toto leto - no vlastne máme kúpený zájazd do Grécka po prvýkraát - viem že všade je inak - ale ako bolo? napr. jedlo, reštaurácie, pamiatky, všeličo
@emmaa dokopy sme boli v Grecku 2x... vždy na ubytovni či ako to nazvať nie v hoteli. Raz v Parálii a raz na Chalkidiki ... prostredie pekné, super gyros veľa medúz, milí a ochotní (domáci) ľudia Raz sme boli na nejakých trhoch, ale inak sme neboli nikde, lebo výlety boli dosť drahé a navyše mame sa nechcelo, no potom to ľutovala lebo bola možnosť ísť na Meteory (to sú kláštory vysoko na skalách) a ja aj brat sme chceli ísť, ale mama to zamietla. No ak by si mala možnosť určite tam choď, musí to byť nádhera
V Tunisku (Hotel Nour Palace). More bolo čisté,teplota vody akurát,lehátka zadarmo a jedla dostatok . Žial na verejných plážach to bola iná . A najmenej sa mi páčilo v Bulharsku, pretože som mala riasy všade a stále fučal vietor..btw.verejná pláž. A samý Slovák a Čech to tam bol
@emmaa jedlo mi tu az tak nechuti v porovnani s inymi azijskymi krajnami (napr thajsko). Je to dost air pollution - hlavne cez zimu, doprava je velmi nebezpecna, ale to takmer vsade v azii, pivo je na hovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Vysoké Tatry
India
Na čo? Vlastne aké veci ?