už spomínané Drž hubu. alebo na romantickú nôtu,a to som sa smiala teda riadne nahlas:Something"s Gotta Give do slovenciny to prelozili ako Milovať je zábavné / Lepšie neskoro ako nikdy.
Ja si mislim ze najlepsi komediant je aitak Jim Carrey a od neho filmy su vsetky fakt suprove ta vcera na Markize siel "Klamar klamar" no to bolo fakt suprove ked robyl toho advokata na sude a tie jeho grimasi jou rozplacem sa dost skus pozret supa je to!!!!
ako Hura do basy to suhlasim , potom aj Za mrezami super , Rrrrrrrrr to je jasne, Yes man ja proste milujem Jim Ceryho , Zombieland riadne hovadina ale da sa na tom posmiat, a jasne Nekecaj a padluj to je super komedia ale iba po cesky po slovensky nuda...........a tak DD
Takže podla mna boli dobré:rrrrr,epic movie,disaster movie scary movie 4,didi na plný plyn,drž hubu,wasabi,Za mrežami,Klik-život na dialkový ovládač,Zohan-krycie meno kaderník,prcičky 7,kámo kde mám fáro,či 10 prikázaní samca...na dalšie si tak rychlo nemôžem spomenuť,ked tak dopíšem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
len by mohli ešte viac a viaaaac toho natočiť
no a z telky, ktorú som nevidela tristo rokov, luis de funes a jim carrey sú moji, obaja iní a obaja kultoví
» www.csfd.cz/film/136186-som...
Epic movie- desnej biják
Hitchhiker"s Guide To The Galaxy (sprznenie, zhovadenie, pošliapanie a zneuctenie knihy, napriek tomu geniálne)
...a ešte akýsi béčkový horor, ktorý mal najbrakovejšie efekty v histórii a pozerala som ho váľajúc sa po zemi