mal som problém, ale už ho nemám v lekárni som si kúpil Koloidné striebro a tým som si postihnuté miesto potieral a dív sa svete o tri dni bolo po probléme....
daj si do vyhladavača Koloidné striebro, ono lieči 600 druhou infekcií, dávaju ho dokonca piť aj maličkým bábatkám aby vyzdraveli...
ked som to povedal očnej primárke, že jej americke maste mi boli na ho.... a použil som koloidne striebro tak ta mindža ani nevedela čo to je...
vyzdravel som za 15€ za necelé tri dni...
Vieš čo, ak to chceš naozaj dôsledne riešiť skús zájsť aj k nejakému homeopatovy radšej. Viem, že voči ním prevláda skepticizmus, ale pravdou ostáva, že takýto doktor s tebou rieši príčiny, nie len liečbu a následne mastičky čo si myslím, že môže byť len na prospech pacientovi.
vraj na Šváboch je dobrá kožná, neviem no, ale ma toľko pacientov ze sa u nej dlho čaká...ale pacienti sú spokojní..nepočula som na ňu zlé slovo..i keĎ ja som tam nikdy nebola ale odporučili mi ju...a v živote nechoď na polikliniku na Sekčove doktorka Ti ledva pozdraví
@5 áno, na Šváboch, ja som ku nej chodil a veľmi mi pomohla, volá sa Mudr. Renáta Demčová, je to veľmi ochotná lekárka, hneď bolo vidieť, že chce skutočne pomôcť a "neťahá" zo mňa len peniaze pre farmaceutický priemysel
to neviem, ale poradím ti aspoň kam nechodiť- na železničnej stanici robí taká kožná doktorka, čo ti nájde milión výhovoriek, prečo máš problém, ale žiadne riešenie. Prepáč, nespomeniem si na meno.
ja som bola pri Ahlersovej vyrážky mi vyliečila, ale brala som vela liekov, a v lekarni som mnechala okolo stovky. Inac tiez mi nikdy neurobila nijaké vysetrenie, ani krv mi nevzala, a nakoniec mi odporúčala ešte antiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
daj si do vyhladavača Koloidné striebro, ono lieči 600 druhou infekcií, dávaju ho dokonca piť aj maličkým bábatkám aby vyzdraveli...
ked som to povedal očnej primárke, že jej americke maste mi boli na ho.... a použil som koloidne striebro tak ta mindža ani nevedela čo to je...
vyzdravel som za 15€ za necelé tri dni...
» www.koloidne-striebro.sk/#...
a k téme tiež som počul o tej na Šváboch ale nikdy som takéhoto doktora zatiaľ nepotreboval takže ani neviem kde aký je