@ronik16 To, ze na Slovensku sa na vacsine skol neuci madarsky jazyk je to jedine, co ich drzi aspon tam kde su. Ale to slepaci mozog chapat nemoze to mi je jasne.....
Pokial ide o moju neskodnost, s tou mas pravdu ja som prosocial. V tvojom pripade ale kludne spravim vynimku.
ticho, Soňa, ticho. zakladateľ diskusie nemôže za to, že je kokot, má to vrodené, nedokáže si na veci vytvoriť vlastný názor a zastáva si Fica. ticho, Soňa, postihnutým ľuďom sa nesmieš smiať.
@magorka to ze vies po madarsky je velke plus ale bohuzial nie na Slovensku. U nas v praci by si bola napriklad pecena varena. Alebo celkovo vies kolko je super platenych ponuk v zahranici pre ludi co vedia po madarsky?
@magorka tak napriklad na infolinkach, potom na veducich poziciach v callcentrach, v accenture na madarskej sekcii, v danovnictve. To su len niektore veci co som si teraz spomenula u nas v Polsku.
@magorka teoreticky ano, ale ked sa to tak vezme tak spanielsky, talianky, nemecky, rusky ci anglicky vie vela ludi. Len madarcinu sa malokto uci Teda aspon u nas. Ked clovek vidi na VS madarsku sekciu tak je tam vzdy len tak okolo 15 osob a vraj aj tak to malokto dotiahne az do konca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Len ma to tak napadlo, treba isť na nich ich zbraňami.
taký mrzký jazyk sa mi nechce učiť
Ozval sa ten, čo by zapredal Slovensko za 5 centov.
A máš pocit že teraz šepkajú?
Zdielam tvoj názor, jednu vetu som sa učil 2 mesiace. Píšem ako počujem: Hodvaň kedveš baratom.
Je to pre začiatočníkov pomôcka, aj američania nám držia palce, aby sme to s nimi mali ľahšie, málo kto o tom vie, že to dali kvôli nám.
Máš jediné šťastie, že si neškodný, ale hubu s nosom by ti mali prelepiť leukoplastom aspom na 10 minút.
Ja by som ti spakruky chlape takú tresla až by sa ti hlava zatočila!
Vy kurvy generalizačné,bila by som vás!
A čo to generalizačne, prosím ťa vysvetli mi to , lebo sa ani nasrať nemôžem, ked neviem čo to znamená!
Najradšej som, keď ma frajerka bije po holej ritke.
Pokial ide o moju neskodnost, s tou mas pravdu ja som prosocial. V tvojom pripade ale kludne spravim vynimku.
Staraj sa ty veru radšej o svoje blaho!
Ono je na to porekadlo: "pomôž niekomu, oserie ti plot"! a to by ti potom mohlo prísť ľúto.
A sleduj pod čím sú fóra a ankety uložené!
Nie všetko čo na prvý podľad vypadá šokujúco, nemusi byť vážne, ty môj hlupačik.
Narcisom sa nečudujem, keby som tu písal o kremešoch povieš že sú to sračky, ale čo už, človek sa s takými povahami ako vy narcisy máte musi zmieriť!
@hluzar Ty môj kakačik zlatý, prečo ťa ja mám tak rád a si stebov vypisujem, nepočaroval si mi náhodov?
Mám dojem, že som ti už niečo písal, nie si ty z tých Vráblov?
@ronik16
Poviem ti to takto "Víš čo si ty?! Ty si živý kokot!!!"
Prečo by si sa chcel učiť po maďarsky?? Myslíš že potom by maďari nič nerobili??? Si Zabil!!
Za pár rokov by sme sa tak pomaďarčili, až by sa nakoniec možno čiastočne obnovilo Veľké Maďarsko.
Aspoň by nám nerozumeli!!!
Bože Filip!!
Tý čo sa nad tým zabavili ďakujem, a tí čo to zobrali vážne ma môžu......
Ani na iné nečakajú len na madarizáciu Slovenska...