LSD milujem najviac aj ja Strawberry Fields Forever my strašne pripomína časy v Londýne I Saw Her Standing There je pre mňa srdcovka , Yellow Submarine je úplne top po každej party ju nahlas spievame opití, Obla Di Obla Da mám na budík takže ju neznášam, Hey Jude a Girl si pustím vždy keď mi je smutno, pri Revolution skáčem na posteli, Come Together zdieľam tak každé dva týždne na fejsbuku, Hello Goodbye počúvam každé ráno v autobuse, I Am The Walrus počúvame nafajčení a Get Back mi pripomína leto
To bude asi všetko a ani si nevieš predstaviť akú si mi spravila radosť že som si mohla spraviť takéto verejné sumarum
A ešte som zabudla !!! Something,Because, she loves you, a hard day´s and night a nechápem ako som mohla zabudnúť na and i love her pri ktorej som sa dala dokopy s drahým
To sa nedá povedať...nakoľko je to moja 3. obľúbená kapela a môj nick je podľa jednej ich pesničky, nedá sa presne určiť, ktorá pesnička je najlepšia. Je ich veľmi moc...ale veľmi veľkú umeleckú hodnotu má pre mňa I Want You (She's So Heavy)
A môj obľúbený album od nich je samozrejme Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ale ostatné sú tiež super
To sa nedá povedať...nakoľko je to moja 3. obľúbená kapela a môj nick je podľa jednej ich pesničky, naozaj sa nedá určiť najlepšia pesnička...majú ich príliž veľa...ale veľmi veľkú umeleckú hodnotu má pre mňa I Want You (She's So Heavy) ale ostatné sú tiež vynikajúce...ťažko povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
To bude asi všetko a ani si nevieš predstaviť akú si mi spravila radosť že som si mohla spraviť takéto verejné sumarum
i want to hold your hand mi pripomína niekoho
a ešte eleanor rigby
Ježiš hej a ano súhlasím s @matii celé magical mystery tour!
toto poznas?
ale za posledného pol roka mi učarovala lenivosť All you need is love tiež, ale Day tripper je proste aj tak viac
Okrem toho mam pocit, ze to bola ich uplne najuspesnejsia skladba
tato aj tak najlepsia
a Hey Jude mám tiež rád
a hneď za ňou je Yellow Submarine
a
A môj obľúbený album od nich je samozrejme Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ale ostatné sú tiež super
Boli jednoducho skvelí, to stačí, netreba hľadať top ich tvorby.
a ešte I wanna hold your hand
ešte táto!