@aguri500 vtedy som ich uplne pocuval najviac =D trvalo to rok a som sa spametal ze ja som neni nejaky brutal metalista a tak som zmenil styl ale to bola moja prva skupina taka naj
@blacktears Ach, keby len to, minimálne dve čiarky tam chábajú Ale veď to je najmenej tuná na Birdzi, tu sú schopní aj v názve webstránky chybu urobiť, nad tým sa už nepozastavujem
@aguri500 Tak po prve - nebolo to dobre, ale dokonale a po druhe - ta pauza bola potreba na ladenie a skusanie. Ale celkovo nebolo dobre doriesene ozvucenie v tej hale, bol som aj s kamaratom uplne vpredu a gitaru a ostatne nastroje sme tam poculi vyborne, no Lordiho takmer vobec. Pocul som viac spev z jeho ust a z odposluchovych reprakov nez z tych bocnych. za to pred dvoma mesiacmi v blave bol ten zvuk dokonaly. to som si tak vychutnaval... ach... a najlepsie ze som bol tiez uplne vpredu
Metallica, Nightwish, Epica, a este vela iných z metalu,,,, z takeho rocku All Time Low, Green Day, Linkin Park.... a potom su tu este take moje srdcovky a tie suuu, dalo by sa povedat instrumentalky prevazne =D Taky Hans Zimmer je dobry skladatel takychto veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale tak dlhodobo mam najradsej aj tak meshuggah
Ensiferum (tohto storočia)
ale aj vela tuna spomenutych su super
ale ak mam byt uprimny neda sa to takto zhodnotit ze ktora je najlepsia
@klaudiafalcon mala si skor dat najlepsia vo svojom žánri to by bolo ovela jednoduchsie
Najvyššie v mojom rebríčku sú Incubus, RATM a Foo Fighters
z domácich kapiel Zle a Fylyp Skandal
ja lenze podla mna dost odveci mat uplne rozlisne styli hudby,
toto storocie tazko povedat ved sme len na zaciatku