ja mam dvoje DC jedny mam okolo roka sui trocha rozpadnute ale stale sa daju nsoit a su pohodlne a jedny mam od januara a tiez su dost dobre znacky ako vans adio DC etnies nike atd. mam rad
ADIDAS , hentie vyjebané "značky" stoja za kokot, normál obyč adidas, tie vydržia do aleluja, mal som vansy, ktoré mi vydržali 2 mesiace , a nezreklamovali mi ich, vraj v nich nemám chodiť ... tak toto kde sme ? v kozme ? čo mám v nich levitovať ?
neviem, spoluziacky nosia nike, adidas a podobne a vydrzia im taky rok... ja som jedny mala z ameriky, netusim co za znacku to bolo, tu sa to zohnat neda... ale vydrzali mi bozie 3 roky... potom som ich vyprala s vanishom ktory je velmi citlivy ostali mi len skvrny
tak jasne ked niekto robi picoviny a tak sa knim sprava asi dlho nevydrzia...
ked je najebany kazdy druhy den zakopava a su napr z rezanej koze a namoknu a nevysusich ich tak sa dojebu to je jasne...ale ked sa one staras ti vydrzia pohode..
@6hej ale ked vidim predok adidas superstarov je mi nagrcanie
mám päť párov Vansov, z ktorých môžem s určitosťou povedať, že štvore sú fakt nesmrteľné tie čo mám najdlhšie (cca.4 roky) tak v nich som prešla celé Tatry na každej túre som v nich bola a nič sa im nestalo naozaj kvalita a jedny som zničila po pol roku, ale to bolo skôr by som povedala mojou vinou lebo som sa v nich brodila asi 15min v potoku a oni sa na pár miestach rozlepili
NO dakujem za vase radi ale i tak nic neporadili lebo kazdi daco ine.. ....... ale i tak dik .......a chcem sa spitat v ktorich sa nepotia nohy v lete hlavne.. nechcem nijake potaki .
hluposti ti tu vetsinou pisu!! aku znacku si kupis, je len na tebe. vsetki su totis v podstate rovnake. nesu v nix kvalitativne rozdiely( viem to lebo som uz mal nejedny) hlavne vec na ktorej zalezi je ako su spravene. v ziadnom pripade nekupuj lepene. ale take ktore maju boku zosivane. lepene sa totis skoro zacnu odlepovat. dalej..tie co maju rozne obrazky a somarinky na bokoch a hore vytlacene,,,,,ties nekupuj. par krat vyperes a obrazok bude prec. daj prednost tym ktore maju lloga alebo obrazky vysite alebo urobene aspon formou nasivky. vansy,dc a vsetki ostatne ..to mas jedini rozdiellen v znacke a...troxu aj dizajne. vyber si tie ktore sa ti pacia najviacej a ktore su kvalitmne spravene ( nie lepene boky napr....)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Adio je proste klasika maju mrte tvrdu podrazku ne jak fallen,tie maju jak maslo.
Etnies tak isto podrazka super aj vsetko ostatne.
Osiris sa zle zhanaju na slovensku teda aspon v BA nic...cize nvm...
Vans ako ktore pocul vselijake nazory niekto rozjebe hned nekoho su nesmrtelne
A take jak Globe,Power by som neriesil vobec....Ecko neviem ani racej enchcem
potom sa pochval ake si kupil
Ale Conversky mam 2 roky a su ako nove
ked je najebany kazdy druhy den zakopava a su napr z rezanej koze a namoknu a nevysusich ich tak sa dojebu to je jasne...ale ked sa one staras ti vydrzia pohode..
@6hej ale ked vidim predok adidas superstarov je mi nagrcanie
inak adidas robi aj boty na skate...
Circa popici ale nektore maju dost makku podrazku tak to si ocekuj.
Si vyber nejake tensie s tensim jazykom a nos tenke ponozky
kup si vans, zatial som mal asi 4-5 parov a plna spokojnost