Ahojte boxeri! Prosím vás, poraďte mi, aké sú najlepšie boxerské rukavice? Alebo také, ktoré ako boxer by ste chceli, poprípade aké sú najlepšie/najkvalitnejšie značky.
@mename» www.prebojovnikov.sk/n/ako-spravne-v... , veľkosť rukavice závisí aj od výšky, Ja mám napr pri 193 cm 16 oz rukavice.. Ak chceš nejaké kvalitné tak kupuj také čo sú vyrobené z kože, ostatné sa zvyknú roztrhnúť » boxingglovesreviews.com/top-ten-boxing-... tu máš nejaké hodnotenie rukavíc z tohto roka Inak za mňa značku Twins, Rangers Equipment, Top King, Everlast (modeli od 90e)
@paria333 tiw rukavice nemajú byť pre mňa, ale pre niekoho kto sa tomu už dlhšie venuje
Preto toľko zisťujem, aby som kúpila niečo kvalitnejšie a nie len nejaké čo dobre vyzerajú. A majú byť pre chlapca
@mename to je tažko, ako keby si kupovala kopačky pre futbalistu.
Musí si vyskúšať ako sedia na rukách, polohu palca aby prirodzene zachadzal do rukavice dnu a nie von... teda pokial sa tomu venuje naozaj aktívne tak vybrat rukavice je naozaj veda hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pretože to je uplne zbytocne, nemaš este presny uder a "vyklepes" ich uplne nafigu... Tak kup na polroka kludne aj Perditor napríklad...
Vyber 12 alebo 14 OZ, 16OZ nepoužíva nik moc velké ...
Pár bláznov ma 10oz ale to tiež moc neodporučam.
Potom už po polroku po roku kúp určite Kingy ale je to koža takže sa treba oto aj starať aby nesmrdeli ako vyvrhnuté kravské žalúdky.
Preto toľko zisťujem, aby som kúpila niečo kvalitnejšie a nie len nejaké čo dobre vyzerajú. A majú byť pre chlapca
Musí si vyskúšať ako sedia na rukách, polohu palca aby prirodzene zachadzal do rukavice dnu a nie von... teda pokial sa tomu venuje naozaj aktívne tak vybrat rukavice je naozaj veda hh