Gitarové sóla všetci ich poznáme, obdivujeme a na koncertoch nad nimi priam slintáme. Niekomu hneď začne po rozume chodiť Jimi Hendrix, Santana, či už Metallica, Led Zeppelin-áci... a verím že aj mnoho iných Pošlite tie najlepšie alebo podľa vás tie
tak mozno nie najlepsie,ale uplne kraasne je November Rain.
a potom samozrejme led zepellin, satriani, hendrix a dnes som objavila aj chlapika menom Zakk Wylde kto ho poznate, mozete mi objasnit,kto to vlastne jee... viem,ze hral s Ozzym... ale co som kukala na youtube,tak neni najhorsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tunak su linky
Dave Gahan-Saw something
sakra, skoro sme zabudli na Satrianyho, no nicmenej sa porovnavat nedaju, kazdy je uplne iny,akorat tak Petrucci je najrychlejsi
a nikdy ich nevymenujeme vsetkych, nicmenej mojim osobnym hrdinom je ujo Marian-magaman
a jednoznacne toto je najlepsie sool vsetkych dejin
napr
neviem, ci to tu uz nebolo ale pre mna je to vynikajuco zahrana skladba od dvoch velikanov
At the gates- Cold a myslim Under a serpent sun
keby som sa snazil urcite si este na par spomeniem
? v = p A
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Nirvana - Aneurysm
The Doors - Spanish Caravan
metallica:
master of puppets, jamesove nothing else matters, fade to black, one, unforgiven (oboje),
guns n'roses: sweet child, november rain, don't cry, ESTRANGED-najdokonalejsie,
eagles- hotel california
a tak..už sa mi nechce pisat
Do krvi rezuce a paradne - led zeppelin - whole lotta love
Najlepsie vystavane - pink floyd - comfortably numb
Najnaspeedovanejsie - asi sweet child o mine
Najlepsie iba prstami zahrane - knopfler - sultan of swing
a potom samozrejme led zepellin, satriani, hendrix a dnes som objavila aj chlapika menom Zakk Wylde kto ho poznate, mozete mi objasnit,kto to vlastne jee... viem,ze hral s Ozzym... ale co som kukala na youtube,tak neni najhorsi
Pozri si nieco od svedskeho virtuoza- Yngwie Malmsteen ten ma technicek skladby jak hovado
Eruption- Eddie van Halen
Slash je vynikajuci
Deep Purple- Smoke on the water Blackmore tam ma dobre solo a pod.
HLADAJ V STARYCH SKUPINACH!