Tu v Košiciach sú celkom fajn ľudia.. Ale zas až taká zábava tu nie je ale to sa nedá tak povedať.. Stretneme niekoho kto sa na teba usmeje a vzápätí ta dlho nasere je to individuálne
@tomias lebo to je daleko vsade proste, hlavne do ba no xD a vsade proste si zober ze ked byvas v ba ako blizko to mas do viedne, do budapesti, aj do prahy v podstate a do ceska celkovo velmi blizko. ja neviem ked si predatavim ze byvam niekde v strede slovenska a chcem ist letecky niekam a musim sa 4 hodiny jebat na letisko.. Alebo hocikam na vylet do tej blbej viedne, prahy ked byvas na zapade sa zoberes a ides.. Kolko ludi z vychpdu v zivote nebolo ani len v hlavnom meste svojej krajiny, alebo proste raz
no ale hlavne to ze proste je to celkom znamy fakt ze tie zivotne podmienky sa od zapadu k vychodu zhorsuju, hlavne nezamestnanost stupa a platove podmienky horsie a vsetko, proste pride mi to strasne obmedzujuce. Alebo uz len tie pracovne prilezitosti v rakusku a cesku.. Moja manka pracuje cely zivot v rakusku tak ze dochadza normalne kazdy den tam pretoze to ma asi 40 km od domu a tie podmienky sa nedaju nijako porovnavat. akoze ak niekomu vyhovuje zit cely zivot v nejakom meste a ma tam pracu nic mu tam nechyba nema potrebu nejako chodit za hranice a tak tak jasne je to jeho vec na tom nic nie je. Ale ja si to neviem predstavit a najvdacnejsia na svete som za to ze som sa nenarodila niekde v lazoch na severnom slovensku kam ide autobus z mesta raz za den
@h8u chapem ta, nezazijes , nepochopis tak ja to mam o fpat blizsie na krakowske letisko ako do ba ci w, do budapeste to mam rychlejsie ako do ba
Nevyhodu vidim oen v slabych platoch s porovnanim cien.. No ale zas pozemky, domy, byty su tu ovela lacnejsie ako na zapade. (Napr. V mojej dedine je dom, kt. Predavaju za 36 000€ ,ma 7 izieb, 2 kupelky, pristavbu... No nevyhoda tej lokality je pramalo prace) a dalsie plus vychodu (aspon mojho regionu) je najkrajsia priroda na slvensku,, proste slovensky raj je top destinacia pre relax a tak.
Ak by som mohol, tak Ba by som si urcite nevybral, mne sa paci nitra, jednoduche mesto a tak..
Absulotbe negativum su cigani, to je fakt, ale je to porovnatelne s fetkami v ba..ba mi nevyhovuje po ziadnej stranke
@tomias ako heej trebars ta priroda a tak je zase obrovska vyhoda! ja som minuly rok bola prvykrat v zivote v tatrach a nechapala som nic take som nikdy nevidela a ked som videla niekde v tatranskej lomnici decka behat po vonku som si hovorila ze kks pre nich je to vsetko uplne normalne oni to vidia kazdy den a mozu ist tam hore kedykolvek chcu hej no ma to svoje vyhody aj nevyhody, zalezi asi na kazdom a dost aj na tom kde ten clovek vyrastal a na co je zvyknuty
@h8u tatry su nic oproti slovenskemu raju..tatry su len skaly, na ktore sa len divas , malokto ich zdolava..ale slovensky raj, zoBer stan a mesiac dovolenky a budes sa chciet nastahovat do tej prirody..
Presne toto, ze ked ma clovek take veci pod nosom, tak si zvykne a casom ho to omzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no ale hlavne to ze proste je to celkom znamy fakt ze tie zivotne podmienky sa od zapadu k vychodu zhorsuju, hlavne nezamestnanost stupa a platove podmienky horsie a vsetko, proste pride mi to strasne obmedzujuce. Alebo uz len tie pracovne prilezitosti v rakusku a cesku.. Moja manka pracuje cely zivot v rakusku tak ze dochadza normalne kazdy den tam pretoze to ma asi 40 km od domu a tie podmienky sa nedaju nijako porovnavat. akoze ak niekomu vyhovuje zit cely zivot v nejakom meste a ma tam pracu nic mu tam nechyba nema potrebu nejako chodit za hranice a tak tak jasne je to jeho vec na tom nic nie je. Ale ja si to neviem predstavit a najvdacnejsia na svete som za to ze som sa nenarodila niekde v lazoch na severnom slovensku kam ide autobus z mesta raz za den
Nevyhodu vidim oen v slabych platoch s porovnanim cien.. No ale zas pozemky, domy, byty su tu ovela lacnejsie ako na zapade. (Napr. V mojej dedine je dom, kt. Predavaju za 36 000€ ,ma 7 izieb, 2 kupelky, pristavbu... No nevyhoda tej lokality je pramalo prace) a dalsie plus vychodu (aspon mojho regionu) je najkrajsia priroda na slvensku,, proste slovensky raj je top destinacia pre relax a tak.
Ak by som mohol, tak Ba by som si urcite nevybral, mne sa paci nitra, jednoduche mesto a tak..
Absulotbe negativum su cigani, to je fakt, ale je to porovnatelne s fetkami v ba..ba mi nevyhovuje po ziadnej stranke
Presne toto, ze ked ma clovek take veci pod nosom, tak si zvykne a casom ho to omzi