Ten jeden raz, keď som bola, tak som bola dosť vpredu, s tým, že som občas pendlovala trošku viac dozadu, aby som mala viac priestoru a ke´d som už bola unavená alebo som chcela mať lepší výhĺad, tak som sa stiahla viac na bok
Ja som všeobecne známa tým, že som ochotná dôjsť pred halu/klub o niekoľko hodín skôr, aby som si uchytila miesto pred pódiom (rekord mám zatiaľ 8 hodín , čo sa mi v poslednej dobe darilo Síce, na väčšine metalových koncertoch je státie pri zábranách ehm mierne nebezpečné v dôsledku kotla, ktorý je niekde za mnou, ale o to to je väčšie vzrúšo!
jasné že vpredu skákať pogovať čokoľvek aj pripomínať svojím hopsaním ale proste treba si uživť FUN až ma hlava od headbengovania änwm ako sa to píše bolelááá
u nas v Červeníku som vzdy pod podiou, na rockovom (roz)mrazeni som bol pod podiom a aj na vsetkych koncertoch v Nitre som bol vzdy pod podiom... tam sa mi najvac paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Stačí takáto odpoveď?
V preklade: sama si koncert neužijem. A keď som s niekým, tak potom začíname riešiť, či budeme vpredu, vzadu, alebo inde...