Petrzalka, teda koniec - pri drazdiaku a preco? Lebo to je najkrajsia cast Petrzalky. Jazero, les, cyklisticka draha, proste je tu kus prirody, dostupnost a relativny klud. Ale viem si predstavit zit aj v Starom Meste a Ruzinove. Ostatne casti ma moc nelakaju.
neviem či by som chcel bývať v Blave ale keď už tak nemám vôbec šajnu lebo nepoznám Bratislavu...ale asi niekde kde neni panelák na paneláku a trochu prírody....je tam niečo také?
@hawaitypek Nerozumim preco kazdy toci o panelaku na panelaku , ja mam za domom vacsiu zelenu plochu ako maju cele Kosice napriklad. (samozrejme je to trosku prehnane ale chapeme sa)
@16 len skoda ze je to v jednej kolonke s podunajskymi biskupicami a vrakunou, lebo o tych niesom tak celkom presvedcena zeby boli najlepsimi stvrtami ale tak kto vie, nebyvala som tam este
@lenuli - ja byvam v Podun. Biskupiciach, resp. ja som uplne na rozmedzi PB a Vrakune.
A je tam celkom normalne, myslim si. Ano, v noci sa po okoli nepohybujem sama, ale to by som asi ani v Petrzalke neskusala...resp. nikde v BA. Inak byvam tam uz cca 4 a pol roka a nikdy sa mi nic nestalo. Ani len najmensi naznak niecoho. Aj ked som bola spociatku trosku "vyhukana", teraz si uz myslim ze vsade vramci BA je to rovnake - nie je to take bezpecne ako u nas v malom mestecku odkial pochadzam, ale na to si clovek proste musi zvyknut. Inak nepocitujem rozdiel.
Ale je jasne ze by som do buducna chcela byvat inde - hlavne co sa tyka moznosti, spojenia a vzialenosti od centra. Idealne pre mna - Ruzinov alebo zaciatok Petrzalky (okolie TPDcka).
@ayreen no ved jasne, ono ja sa aj v Ruzinove zvyknem bat v noci ist sama. Je mi jasne, ze ta verejna mienka v spojitosti s vrakunou, biskupicami nie je zrovna najlepsia najma kvoli pentagonu, vzdy sa predsa najviac rozprava o tom najhorsiom ale inac akurat v tychto dnoch sa stahujem prave do Vrakune tak uvidim
petrzalka je celkom fajn daju sa tam aj celkom pekne miesta najst do mesta je to busom 10-15 minut (a vela sa clovek vozi cez most co ma tesi lebo ponik sa strasne rad vozi cez most
Inak, žijem v Petržalke od narodenia, ale k Starému mestu mám vzťah od detstva - s babkou sme denne chodili navštevovať moju prababku (jej mamu). A proste... milujem to tam
Staré mesto je super, ale žijem od narodenia v ružinove a síce sú tu divný ľudia, ale máš to všade blízko... Teda, v meste si za 10min, nemáš problém sa dostať rýchlo z mesta, proste neviem, mám to tu rada..
to zavisi od uhla pohladu som v Karlovke a paci sa mi ze mam 5 minut od domu les, ale do centra je to 30 minut MHD a je tu nenormalny problem s parkovanim. V Starom meste som nezil, ale myslim, ze v noci tam je hluk kvoli turistom, najme cez leto a chyba mi tam zelen. Ruzinov sa mi paci asi najviac, lebo tam je pekne jazero, na skok do centra a aj zelene je tam celkom dost, no asi by mi tam chybala Devinska Kobyla, ktora je kusok od mojho domu...
vždy som tužila byvať v panelaku v Petržalke, v takej betonovej džungli,ale to asi preto, že som z dediny, z domu, kde okolo sú samé polia, lesy, behajú tu v noci diviaky atd.
úžasne vyskladané možnosti. hlavne, že jarovce, rusovce, čunovo dáš každé zvlášť, a ružinov, vrakuňu a podunajské - ktoré sú diametrálne odlišné, dáš dokopy.
Ak byvat v BA v byte tak najradsej Ruzinov, alebo pripadne vynimka stare mesto Riverpark. Inak skor uprednostnim miesta so zelenou takze preto Ruzinov.
Ak byvat v BA v RD tak potom najradsej miesta ako horsky park,koliba pripadne raca vinohrady ako su smerom hore. naopak nepripustne lokality pre byvanie v RD v BA alebo okrajovych castiach rusovce,jarovce,ivanka,atd ma nikdy nelakali a nikdy sa mi ani nepacili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A je tam celkom normalne, myslim si. Ano, v noci sa po okoli nepohybujem sama, ale to by som asi ani v Petrzalke neskusala...resp. nikde v BA. Inak byvam tam uz cca 4 a pol roka a nikdy sa mi nic nestalo. Ani len najmensi naznak niecoho. Aj ked som bola spociatku trosku "vyhukana", teraz si uz myslim ze vsade vramci BA je to rovnake - nie je to take bezpecne ako u nas v malom mestecku odkial pochadzam, ale na to si clovek proste musi zvyknut. Inak nepocitujem rozdiel.
Ale je jasne ze by som do buducna chcela byvat inde - hlavne co sa tyka moznosti, spojenia a vzialenosti od centra. Idealne pre mna - Ruzinov alebo zaciatok Petrzalky (okolie TPDcka).
Ak byvat v BA v RD tak potom najradsej miesta ako horsky park,koliba pripadne raca vinohrady ako su smerom hore. naopak nepripustne lokality pre byvanie v RD v BA alebo okrajovych castiach rusovce,jarovce,ivanka,atd ma nikdy nelakali a nikdy sa mi ani nepacili.
čiže hlasovala by som za ružinov, keby bol v samostatnej možnosti.