Ahojte, chcem si kupit psa ale neviem sa rozhodnut ake plemeno tak mi prosim poradte. Od psa by som chcel aby: mohol byt celerocne vonku, aby to nebolo lovecke plemeno lebo mam macky, aby nebol malý ale aspon stredna velkost, aby nebol hyperaktívny ako
ak ti netreba od šteniatka popozeraj útulky v okolí,vačšinou majú pridané k fotkám popisy,povahy jednotlivých psov a tak si vieš vybrať celkom presne držím palce
@wolf0svk Neni sa nad čím rozhodovať :3 zlaty retriever,je dobručký mačky má rád,je veľký a má veľa energie je to jeden z nainteligentnejších psov,keby si mal otázky kludne sa ozvi mam ročného zlatého retrievera
Čo ja viem, jak si človek vychová, tak má. Samozrejme, že isté predispozície tam vždy sú, ale keď človek nie je kokot a rozumie reči psa, nie je problém.
My máme doma kríženca jazvečíka a anibohnetušíčoho a borderkóliu kríženú s huskym, oba psy boli dospelé, keď som dovliekla domov mačky a krásne spolu vychádzajú, spia spolu, hrajú sa spolu atď.
Ak si vie človek spraviť poriadky so psom a vyberie kvalitné šteňa po dobrých rodičoch, nemal byť problém (poriadky - nemám na mysli ziapenie po psovi a fyzické tresty).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak aký ma byť ?
za mňa maxipes fík, vedel doniesť pivo
My máme doma kríženca jazvečíka a anibohnetušíčoho a borderkóliu kríženú s huskym, oba psy boli dospelé, keď som dovliekla domov mačky a krásne spolu vychádzajú, spia spolu, hrajú sa spolu atď.
Ak si vie človek spraviť poriadky so psom a vyberie kvalitné šteňa po dobrých rodičoch, nemal byť problém (poriadky - nemám na mysli ziapenie po psovi a fyzické tresty).