ziadne, v BA bol vyborny aligator, ale ten sa myslim ani inde chytit neda, FMko je dobre len kazdy pondelok ked je headbanger, ale ak by som si mal vybrat, tak asi fm no :S radia na slovensku su uplny hnoj
No ja osobne som nejako totálne zanevrela na také tie "rádiové odrhovačky" a teraz som dokonca tak mimo (čo som aj celkom rada), že Rihanna hento, Britney tamto, One Direction ani radšej neviem kto sú...
Takto som v obraze presne ako chcem, o čom chcem, kedy chcem
No jednoznačne, ale tak tam tiež zasa nehrajú stále v kuse nonstop dobre... Treba vychytať Skús si kuknúť, čo by ťa zaujalo na ich webe a uvidíš, že kedy čo počúvať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A odmietam sa z tejto drastickej a hudobne náročnej choroby liečiť!
No ja osobne som nejako totálne zanevrela na také tie "rádiové odrhovačky" a teraz som dokonca tak mimo (čo som aj celkom rada), že Rihanna hento, Britney tamto, One Direction ani radšej neviem kto sú...
Takto som v obraze presne ako chcem, o čom chcem, kedy chcem
Čiže odporúčas _FM? Vyskúšam
No jednoznačne, ale tak tam tiež zasa nehrajú stále v kuse nonstop dobre... Treba vychytať Skús si kuknúť, čo by ťa zaujalo na ich webe a uvidíš, že kedy čo počúvať..
a najhoršie expres
Ale občas prepnem aj na Hey, alebo Aligátor.