Niečo lepšie ako to čo si v poslednej dobe púšťam cez Google asistent play news, tie párminutové správy, aby som nebol taký tupý a aspoň vedel, čo sa deje vo svete
@autistik Lenže to je ťažké čo, Ja si predplácam N-ko, Sme, týžden, trend, A2, Kapitál, 7.generace a dTest + prispievam na čiernu labuť a po tom ako som ich podporil mi prišiel už druhý QYS. Kapitál chodí kamošovi ja ten veľkoformát nebudem čítať(čakám na online)aj A2 by mala ale asi distributor nezmenil adresu a aj aktuality by šli
a k podcastom-odporúčam appku Pocket Casts- Názory a argumenty (zhrnutie politického diania v ČR- takéto niečo by som bral aj u nás) Dobré ráno, Klik(dianie vo svete technologii, iba tak pre laikov) newsfilter denníka n má s dobrým ránom prekryvy ale oplatí sa mať ho v zozname pretože sem tam sa tak dá počúvať špecialny článok alebo diskusia N-ka- čo rád využívam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov