co ja viem o docasnych kerkach, tak su docasne preto, lebo nie su vtetovane tak hlboko pod kozou
ja mam jednu na chrbte akoze trvalu, ale kusok sa mi z nej osuchalo, lebo som to nemala vtetovane tak hlboko
kazdopadne, do docasnej by som nesla, myslim si, ze je kludne mozne, ze nie kazdy ma rovnako hrubu kozu a je dost narocne pre hociako skuseneho tatera, aby odhadol tu hranicu, kde to este zostane a kde nie.. nakoniec budes mat polku tetovania zosuchaneho a polka ti zostane, to bude vyzerat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja mam jednu na chrbte akoze trvalu, ale kusok sa mi z nej osuchalo, lebo som to nemala vtetovane tak hlboko
kazdopadne, do docasnej by som nesla, myslim si, ze je kludne mozne, ze nie kazdy ma rovnako hrubu kozu a je dost narocne pre hociako skuseneho tatera, aby odhadol tu hranicu, kde to este zostane a kde nie.. nakoniec budes mat polku tetovania zosuchaneho a polka ti zostane, to bude vyzerat...
Aj Queen na Krivej, ale nepáči sa mi, že tí by zákazníkovi prepichli aj očné viečko zatávracím špendlíkom, keby ot tak chcel, aby mu vyhoveli.