@bress to neni pravda..zavisi od teba kolko casu planujes hre venovat..poznam ludi,ktory wow hraju uz od pociatocnej verzie 1.0 (co je viac ako 3-4r.) a pritom by si do nich vobec nepovedal,ze hrali hru
@ooooo ja som zacal hrat pri 1.6 ale ja som isiel neskor na ofik a cim som bol v lepsej guild, tym viac casu som na tom travil, az som skoncil v druhej naj ceskoslovenskej. Proste netvrdim ze sa to neda hrat po trochu ale ak clovek chce byt dobry, tak treba hrat dost vela
Mu-Online ... teda neviem aké to je už teraz, ja som to hral pred pár rokmi a bolo to fajn, síce to po čase omrzí, ale ide tam o ludí a o ten kontakt..ale už to nikdy nechcem hrať, stratil som pri tom pár mesiacov života
Drift City (drift.ijji.com) závodná, jazda 4 veľkými mestami, rôzne misie, závody, dosť dobre spracovaný real life online vždy kopa ľudí
hodnotím: 100%
Kicks Online (gametribe.com) šport, futbal, vytvoríš postavu, tréning, zápasy, kupuješ výstroj, pomerne málo hrávaná hra ale je vždy s kým hrať
hodnotím: 90%
Empire of Sports (www.empireofsports.com) šport, basketbal,futbal,hokej,lyzovanie,tenis,atletika.., vytvoríš postavu, nasťahuješ sa do mesta, tréningy, zápasy/závody, výstroj
hodnotím: 85%
pri každej z hier ľahká komunikácia so všetkými online hráčmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
WoW
@hnisavica ??? ja som nic necitoval
hodnotím: 100%
Kicks Online (gametribe.com) šport, futbal, vytvoríš postavu, tréning, zápasy, kupuješ výstroj, pomerne málo hrávaná hra ale je vždy s kým hrať
hodnotím: 90%
Empire of Sports (www.empireofsports.com) šport, basketbal,futbal,hokej,lyzovanie,tenis,atletika.., vytvoríš postavu, nasťahuješ sa do mesta, tréningy, zápasy/závody, výstroj
hodnotím: 85%
pri každej z hier ľahká komunikácia so všetkými online hráčmi
ale RPG je naj celá séria Gothic