Môžete to brať v dvoch ohľadoch:
-Niečo úplne asexuálne, čo si neviete vôbec spojiť so sexuálnou činnosťou; alebo dokonca vás pohľad na to o chuť na sex pripravuje
-Niečo absolútne esteticky nepríťažlivé a škaredé
biele slipy.. ale to som teraz na vážkach, som rozpoltená, lebo neviem či je to úplne najviac sexi alebo úplne najmenej sexi
potom už len šiltovka, to ma zaručene pripraví o seksuálny apetít.
ja viem, ze mnohym (babam) sa to paci, ale ja si nemozem pomoct, mne to pride neskutocne skarede. v mojich ociach dokaze ofina pripravit o atraktivitu aj to najsamkrajsie dievca. sam sa tomu cudujem, ale je to proste tak
slipy, chlpy vsade a celkovo myslim, ze pre kazdeho je velmi neatraktivne, ked sa chlap o seba nestara. a take tie "adidas" tenisky od cinanov co sa kedysi hrozne nosili so sietkou a takym zobacikom, grcam
@3 alebo aj hocaká iná časť oblečenia s nahou ženou prípadne dokonca tetovanie nahej ženy a vlastne, hneď keby to bola len tvár ženy..ako tetovanie to je úplne EEEEE!
a dosť sa mi robí sucho v rozkroku z urážlivých chlapov ...
@fakecocacolazero
Aha, tak tomu rozumiem, ja tiež nemám rád také strakaté a lesklé bežecké topánky. Pritom samy o sebe sú bežecké veľmi pohodlné, čiže ich nosenie chápem a tiež mám jedny, ktoré nosievam v lete. Ale tie sú aspoň také decentné sivo-biele a nebolia z nich oči
Neholím sa nikde. Riadim sa heslom: "vypľúvaj abo choď do preč". Pazuchy mám poctivé ocťáky,ak mi je ľúto blízkych,tak si tam kvapnem trocha repelentu. Paty mám jak vedúci rannej smeny v kravíne a občas mi blyskne hlavou,že však to vyzerá ako pedro a hybaj deckám vo vchodoch to predávať. Zuby mám na pól keramické a ďasná udržujem alobalovým extraktom. Vlasy skrývam v čapičke a slipky si mením až pokým tá močovka nepáchne aj na paplóne.
P.S.: Ak ťa holka miluje,prehltne aj bryndzu a chlpy sú dobré na priedušky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
noooope!
Týka sa to aj takýchto prípadov?
(aj keď nie je úplne nahá)
biele tielko
chlpy v podpazusi
smrad z ust
skarede prsty na rukach
ked je mladsi
ked je starsi o viac ako 30rokov
...
potom už len šiltovka, to ma zaručene pripraví o seksuálny apetít.
Ale slovenske pesnicky v pozadi su smrrrrt.
ja viem, ze mnohym (babam) sa to paci, ale ja si nemozem pomoct, mne to pride neskutocne skarede. v mojich ociach dokaze ofina pripravit o atraktivitu aj to najsamkrajsie dievca. sam sa tomu cudujem, ale je to proste tak
no a byt stredobodom pozornosti, taka ta namyslenost a arogantnost, to na mnohych peknych babach vidim a je z toho na grc.
a dosť sa mi robí sucho v rozkroku z urážlivých chlapov ...
myslim ze veci ako nedostatocna hygiena a genocida tu snad nemusim menovat...
a napr. nemam rad ked je zena moc nadrzana. Ked je necudna a nevie sa drzat na uzde. Pre mna je asi najvacsi turnoff ked po mne zena ide
Aha, tak tomu rozumiem, ja tiež nemám rád také strakaté a lesklé bežecké topánky. Pritom samy o sebe sú bežecké veľmi pohodlné, čiže ich nosenie chápem a tiež mám jedny, ktoré nosievam v lete. Ale tie sú aspoň také decentné sivo-biele a nebolia z nich oči
P.S.: Ak ťa holka miluje,prehltne aj bryndzu a chlpy sú dobré na priedušky.