Najnechutnejšia a zároveň najhoršia komédia bez pointy
Aký takýto film ste videli? U mňa je to napr. Mládeži neprístupné a to som si dlho myslel, že nič také zlé ako Disaster movie, ba horšie ani nevznikne.
dokázal som to dopozerať jedine kvôli Mandy Moore... aj to som sa potom z toho šoku spamätával, že ako je vôbec možné, že som to dopozeral do konca.... proste otras mozgu
a minule išla na markíza taká sračka, čo sa hrala na komediu, proste viem že manžel tajný agent a rodina, potom nejaké nemecké fašistky alebo skôr mužatky prezlečené do fialového latexu alebo čo to bolo, a lietali na nejakom ufo
a tie efekty ani nehovorím, no neviem ako sa to volalo
a celkovo človek si zapne markízu, joj a pod. a tam je to stareotyp tieto sračky
u mna asi vedie Klub sracu, strasna chujovina a aj taky Scary movie je v podstate dost velka blbost bez pointy, aj ked chvilami som sa na tom musel smiat
ta parodia na twilight. boze jak sa debilita volala...nejaky...neviem no...hrozne to bolo.ani 10 minut som nezvladla. aha vampires suck. a niezeby som basnila o edwardovi jak si vsetci zakomplexovani chlapi myslia, ale proste twilight ma super prostredie, kameru, vypravu a nejde o to, ze tam je fesak, lebo on ani nie je pekny, je to seriozne dobry film a zabijem kazdeho, kto ma oznaci za blbu lebo sa mi to paci. peace a ta parodia bola proste trapna, zle natocena.
@coleshepter cele je to ironia osudu, reziser je tak naivny, ked si mysli, ze zasadenim vela hollywoodskych hviezd vznikne uspesny film ...proste vsetky movie filmy su sracky @kalbun max 1 hlaska, ale to nestaci
@dannyd14 nie, doma som to videla po anglicky... ale len niektoré časti, nie všetky...a toľko sa mi ich páčilo, to s tými vajcami, učenie doma, emma v obchode, menzes a ešte aj to ako chcela aby sa naňu vysral...čo chceš dobré to bolo, ešte raz by so si to pozrela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
» www.csfd.cz/film/221164-hle...
dokázal som to dopozerať jedine kvôli Mandy Moore... aj to som sa potom z toho šoku spamätával, že ako je vôbec možné, že som to dopozeral do konca.... proste otras mozgu
:ble:
a minule išla na markíza taká sračka, čo sa hrala na komediu, proste viem že manžel tajný agent a rodina, potom nejaké nemecké fašistky alebo skôr mužatky prezlečené do fialového latexu alebo čo to bolo, a lietali na nejakom ufo
a tie efekty ani nehovorím, no neviem ako sa to volalo
a celkovo človek si zapne markízu, joj a pod. a tam je to stareotyp tieto sračky
a agenti dementi
@kalbun max 1 hlaska, ale to nestaci