Uz som sa tesil ako tam bude Colin Farell a ako ta budem moct zjebat ze Irsko nema s V.BRITANIOU vobec nic spolocne minule tu bolo Isko medzi anglicky hovoriacimi krajinami : pekne sprosti su ludia. Dve tretiny ludi si myslia ze V.BRITANIA su cele ostrovy,teda aj Irsko. No a to ze existuje plne regularny,spisovny jazyk-IRSTINA,ktora ani nahodou nie je iba nejake narecie anglictiny ale celkom iny jazyk to vie mozno tak 5 % ludi. Samozrejme iri vedia aj anglicky.. Prirovnal by som to k novym zamkam a celemu juznemu sr. Vlastne, vedia po slovensky ale hovoria madarsky
@dikadvokat prečo hovoríš že nieje súčastou británie ked aj na obrázku máš cerveným zvýraznenú britaniu a tá zahrnuje aj severné írsko....alobo si pridal zlý obrázok
@didadvokat aha nič myslela som na spojené královstvo...v kazdom prípade už ôlen pojmy ako spojené královstvo a velká británia si ludia spojujú ako celok takže zahrnat severné írsko medzi britániu je celkom odpustitelné .....hlavne pokial sa jedná len o zaredenie určiteho herca medzi tých britských
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to mi pripada take pchanie sa do riti cudzím celebritám
Ian McKellen, Christopher Lee a Patrick Stewart.
pre mna sú to Liam neeson , tom hiddleston, martin freeman, alan rickman a simon pegg
Írsko JE anglicky hovoriaca krajina.
@Strangelove
severné írsko spadá pod spojené kráľovstvo ale nie je súčasťou británie... pre objasnenie