co to trepem... jasne, ze stan je najlepsi! to je mozno i najlepsi rapovy song ever.
@zusss jako sry ale... space bound? not afraid? love the way you lie 1? sak tam rapuje jak keby mal zapchu. a talkin 2 myself s tym urevanym typkom v refrene?
@antifunebracka no uznam, su to všetko take tie jeho radio songy atď. ale určite nie su jeho najhoršie a len za to, že sa ti nepači nejaky urevany typek v refrene, nemusi byť cely song na zahodenie a keďže je to rap, tak ide hlavne o text a dušu, čo ta pesnička ma
@antifunebracka vieš, všetko čo sa tebe pači resp. nepači, nemusi sa aj druhym to som chcela povedať a neberiem ti tvoj nazor a rešpektujem ho, len ho nerozširuj ako všeobecnu pravdu, dikič hrošik
je neuveritaľne ťažké vybrať jednu, keď ja od neho milujem VŠETKY!
Ale TOP je pre mňa asi Lose Yourself ale ďalej aj Puke, Stan, My mum, Cleanin out my closet, the way i am, 3am, when im gone, mocking bird, love the way you lie, not afraid, talkin to myself, BEAUTIFUL, sing for the moment, without you, Kim, Hailes song.............
@cimrman ja sa musím priznať mám Recovery original doma, ale neprekladala som si to veľmi, iba čítala, dačo som rozumela dačo nie.. a space bound neviem o čom je.. som zahanbená
@zusss a ved to neber tak, ze sa chcem s tebou hadat - to vobec ne, len ma normalne standardne zaujima, preco prave ten song sa ti lubi, cim je taky vynimocny. nic ine za tym nehladaj, teqicka☺
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a aj Stan, lebo mi vždy niečo pripomenie.
The way I am, Cleaning out my closet, Sing for the moment... ale top je Mockingbird
ftw
potom ešte The Real Slim Shady a When I'm Gone. A Lose Yourself samozrejme,
... no donedavna som mal aj ja oblubenu Lose Yourself ale po tom co som si prelozil toto som musel uznat ze je NAJ
mozno ked prelozim dalsiu tak zase poviem ze ta je lepsia
@zusss jako sry ale... space bound? not afraid? love the way you lie 1? sak tam rapuje jak keby mal zapchu. a talkin 2 myself s tym urevanym typkom v refrene?
každeho si ziska niečo ine
-preco druhý, lebo ty si taky chudak ze by si to ani nevyhral
Ale TOP je pre mňa asi Lose Yourself ale ďalej aj Puke, Stan, My mum, Cleanin out my closet, the way i am, 3am, when im gone, mocking bird, love the way you lie, not afraid, talkin to myself, BEAUTIFUL, sing for the moment, without you, Kim, Hailes song.............
@cimrman ja sa musím priznať mám Recovery original doma, ale neprekladala som si to veľmi, iba čítala, dačo som rozumela dačo nie.. a space bound neviem o čom je.. som zahanbená
» www.karaoketexty.cz/texty-pisni/emi...