K tej mam vztah od decka... Si dodnes pamatam ako mali nasi pusteny Queen a ked zacala hrat I want it all tak som chytila taky zachvat placu az som sa drhla a nasi nevedeli co mi je.
Hovno som jej rozumela ale prisla mi straaasne povzbudiva, ako keby mi ujo Mercury co uz bol vtedy po smrti hovoril ze vsetko je bude ok...
Páči sa mi od nich viacero songov, Queen je dobrá skupina a tiež ju aj môj otec rád počúval, tak som to asi po ňom zdedil..
Je to ťažké rozhodovanie, lebo mám viacero od nich obľúbených, no asi najväčšia pecka od nich je pre Under Pressure - skvelý duet s Davidom Bowiem, i keď aj Radio Gaga sa mi dosť páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Hovno som jej rozumela ale prisla mi straaasne povzbudiva, ako keby mi ujo Mercury co uz bol vtedy po smrti hovoril ze vsetko je bude ok...
Bola som divne, labilne a depresivne decko no...
Je to ťažké rozhodovanie, lebo mám viacero od nich obľúbených, no asi najväčšia pecka od nich je pre Under Pressure - skvelý duet s Davidom Bowiem, i keď aj Radio Gaga sa mi dosť páči
...lebo skvelá gitara
Dobrý pomalý song od nich..
Ale strašne som sa minule bavila na tom, keď si ich brat púšťal z Youtubu
A zrovna počas Don't stop me now seklo video
Tá irónia
hlasovala som za viac, ale We are the Champions su instantne slzy vzdy
a to nie som nejaky velky fanusik
Inak kamoška hovorila, že ti Queenie sú dosť zlí. Čo na nich vravíš ty?
ale malo to isto taky sedlacky element, cesky prizvuk hlavne a prilis velku souku na maly klub