@bludiacient uz som ti raz povedala, ze tieto tvoje akozeinteligentne komentare nie su ani trosicku vtipne. keby si aspon realne vedel ako sa tie bakterie pocitaju, ty nater suspenzie.
keď sa mi nechce robiť potrebné, učím sa dopredu na skúšky a píšem vedecké články
jk, chodím po análoch internetov a čítam si zlé články, píšem s divnými ľudmi a pozerám veľmi zlé filmy (akože rating pod 60%!). Občas strávim hodinu čítaním si článkov ako schudnúť z extrémnej obezity a ako sa vhodne obliecť pri veľkosti 46+.
@delica daj nejaky zdroj, take som este nevidela ale tie clanky, dpc, dalsia vec ktoru musim urobit (minutu a pol pred dedlajnom...jk, tyzden po nom), bozeeee preco si mi to pripomenulaaaaaa
@staphylococcus to si teraz nevycucám z prsta! ale keď je najhoršie, poslúži aj diva.sk. A potom buzzfeed yellow, to je celé zle "women tried latex for first time" "women wear goth for whole week" "guys as dragqueens for first time!" women tried unisize dresses" proste celé zle pred štátnicami som na tomto fičala. A potom to už je len kúsok na youtube o obezite a anorexii! Alebo fetišistoch, čo milujú ploty.
mam 1000tabov otvorenych, 2 filmy ktore chcem pozret
alebo za skolskych ciac 1000stran sa naucit z dacoho, 2 slohy napisat a co ja robim, je ze dievca s ktorym som sa raz stretol, tak si zacnem predstavovat zivot spolu, ako budu vyzerat deti nase, kde budeme byvat
alebo aj keby som mal superschopnost - lietat, ako by som odisiel z roboty, ako by som to ukazal kamosom, proste uplne casom plytvajuce veci, ale toja som dreamer level 9000 no
@sadistrom Tiez mi lichess pomaha v prokrastinacii, od juna som tam odhral k tejto chvili uz 6 dni, 10 hodin a 33 minut, co je vyrazne viac nez cas straveny tym, voci comu prokrastinujem (tiez je to hra) Keby nieco, mozeme dat nejaku rundu, screenname tam mam sjopixmjov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a tvoje realne počítanie mám vo svojom prietokovom cytometri
jk, chodím po análoch internetov a čítam si zlé články, píšem s divnými ľudmi a pozerám veľmi zlé filmy (akože rating pod 60%!). Občas strávim hodinu čítaním si článkov ako schudnúť z extrémnej obezity a ako sa vhodne obliecť pri veľkosti 46+.
@delica daj nejaky zdroj, take som este nevidela ale tie clanky, dpc, dalsia vec ktoru musim urobit (minutu a pol pred dedlajnom...jk, tyzden po nom), bozeeee preco si mi to pripomenulaaaaaa
alebo za skolskych ciac 1000stran sa naucit z dacoho, 2 slohy napisat a co ja robim, je ze dievca s ktorym som sa raz stretol, tak si zacnem predstavovat zivot spolu, ako budu vyzerat deti nase, kde budeme byvat
alebo aj keby som mal superschopnost - lietat, ako by som odisiel z roboty, ako by som to ukazal kamosom, proste uplne casom plytvajuce veci, ale toja som dreamer level 9000 no
@dumbledore zmizni mi z oci