to bolo este v skolke som mohla mat asi 4 roky a bol do mna zalubeny jeden chlapec (aj ja donho vtedy ) a on ukradol mame taky strieborny naramok s takymi kamienkami a mali sme v satniach take vrecuska na vesiakoch a on mi to tam hodil potajomky ale bolo to mile, a stale to mam niekde odlozene
jedno take pyzamo zlte s ciernymi hviednickami, to je taka suprava tricko + kratase, do dnes ho nosim ( ) a prvykrat som ho mala myslim v škôlke to proste raste somnou, ani ja tomu nechapem
môj šašo ♥ (ale nie taky hnusni a strasidelny ako naozaj,pfuj,to uz by bol vkosi) mam ho od narodenia ma taku cervenu capicku a na nej su take vecicky jedna je zlta to som vždy žužlala(do 3 rokov potom to uz bolo hnusne druha modra s tym som sa hrala a tretie zelene ta to no som si pchala do nosa (no co bola som malá)
"buvak".. to bola taká moja prikrývka zo starého závesu vždy keď som zaspávala,chytila som ho a šteklila sa po tvári alebo som to cmúľala.. a pamätám si, že to malo takú sladkastú chuť.. len jedného dňa mi to maminka vyhodila:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov