Otázka skôr pre chlapcov Prečo keď chodíte s dievčaťom hovoríte jej že ju milujete a potom keď sa s vami rozíde jej začnete nadávať že je k**va keď vôbec nie je ? Teraz nehovorím o prípadoch keď vás podvedie to by som aj chápala ale keď nič také neu
no jooo to o mne bývalý hovorí asi doteraz xD nie že by on ma podjebal na trapnej anime show o to by nešlo ale ja som kurva, no ešte že takí nie sú všetci
Pretože každý dnesny človek (aspon tí moderný) su kurvy.
človek = kurva.
A ked je niekdo zmailovaní tak to nevidí a je slepý. A ked zistí že KONEC, tak to uvidí! A povie to....
Ja taký nie som ...aj ked sa tak zachová...a nikdy nevolám dievča ku*vou...dievča a ku*va sú 2 rôzne veci u mňa, ktoré si nedovolím porovnávať...ak sa zachová tak, že podvedie a podobne, s dievčaťom to nemá u mňa nič spoločné :ehm:
Nikdy by som dievčaťu nepovedal že ju milujem.. maximálne že "ľúbim ťa"... neoplatí sa milovať aj tak sa to dojebe
A hovoria to asi zato že sú ranený a nahnevaný.. ale čo mam kamarátov a sa rozišli s frajerkou tak som to od nich ani raz nepočul o tých dievčatách povedať... :ehm:
nikdy by som to ja nespravil a skoro nikto nerobi.... jedine ked ho ta zena podvadzala v tedy to hovoria. S takymto pripadom som sa este ani nestretol
pripadne @5 , ale takych netreba riesit.
v zivote som nic take nerobil... a so vsetkymi byvalymi mam dobre vztahy... dokonca dnes sa mi podarilo sa udobrit s byvalou.. sa so mnou 3 a pol roka odmietala bavit
ja mám skôr skúsenosť s tým, že mi do šlapiek nadávali tí, čo so mnou ani nechodili ani nič nemali, asi ich to mrzelo, že som o nich nezakopla, inak si to vysvetliť neviem
A rozišiel sa on s tebou, alebo ty s ním?
Ak ty sním, tak v rom jej aj odpoveď. Nemôže stráviť, že si ho opustila.
Len by to mohol dať najavo, iným rozumnejším, charakternejším a inteligentnejším spôsobom.
to iste aj zeny predsa ..ale tak co ja viem o ego ani nejde skorej na toho cloveka skorej zabudnes ked z neho urobis svinu kurvu atd.....sa ti casom zhnusi a si z toho von...pak po par rokoch si spomenies v dobrom
este som nikoho nepocul toto povedat, iba ak ho ta kurva naozaj podviedla, pripadne podvadzala dlhodobejsie....to skor zeny nadavaju na chlapov, ked im nedaju, ze su impotenti, gayovia a pripadne kkti
Šak keď mi nejaká sľubuje, že ma nikdy neopustí a podobné sračky a potom mi dá kopačky, tak je jasné, že si nájde ďalšieho a vyspí sa s ním. Chlap si to hneď predstavuje, hlavne ak tú ženu ešte ľúbi a cíti sa podvedený. Čiže je pre neho automaticky kurva a láska sa postupne premení na hnev a pohŕdanie
Na túto otázku ani nieje jednoznačná odpoveď , každý hovorí podľa toho čo cíti .. a možno po pár mesiacoch by to kľudne vzal späť.
Ale zaujímavá otázka , niekedy sa riešilo prečo dievča ktoré sa vyspí s viac chlapcami je kur*a , ale chlapec ktorý má veľa dievčat je frajer. Rovnako odpoveď nenájdeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
človek = kurva.
A ked je niekdo zmailovaní tak to nevidí a je slepý. A ked zistí že KONEC, tak to uvidí! A povie to....
"neda mi" = kurva
a pritom uplny oxymoron
A hovoria to asi zato že sú ranený a nahnevaný.. ale čo mam kamarátov a sa rozišli s frajerkou tak som to od nich ani raz nepočul o tých dievčatách povedať... :ehm:
pripadne @5 , ale takych netreba riesit.
Ak ty sním, tak v rom jej aj odpoveď. Nemôže stráviť, že si ho opustila.
Len by to mohol dať najavo, iným rozumnejším, charakternejším a inteligentnejším spôsobom.
Odkedy už nie si moja,
si len jedna z mnoha.
Medzi nenávisťou a láskou je veľmi tenká čiara
Cha cha cha
ale ja take nerobim a to ti dosvedci kazda kurva s ktorou som chodil
toto ti fakt vyslo
Na túto otázku ani nieje jednoznačná odpoveď , každý hovorí podľa toho čo cíti .. a možno po pár mesiacoch by to kľudne vzal späť.
Ale zaujímavá otázka , niekedy sa riešilo prečo dievča ktoré sa vyspí s viac chlapcami je kur*a , ale chlapec ktorý má veľa dievčat je frajer. Rovnako odpoveď nenájdeme