Ako ma tak zaujala večerná téma s kamarátkou , tak ma napadlo založiť fórum aj tu. Kde ste mali najriskantnejšie miesto na sex...Poprosím fakt ľudí čo to zaujíma a nemá problém o takýchto veciach hovoriť a písať otvorene
každopádne, môže ísť o riskantnosť miesta ako takého alebo risk, že vás načapá iná osoba.....každopádne v mojom prípade ma stihli už aj načapať, či skor pozrieť si cele predstavenie, čo už vonku pri potoku je tak pekne, ale aj opreta o dom rovno pred oknami to stoji za to....
Na námestí, Počas pohrebu na rakve zosnulého (v prípade @popolcek traba rátať aj možnosť so zosnulým), v zoo v teráriu s pytónom, na diaľnici v strede jazdného pruhu, v strede zjazdovky počas lyžiarskej sezóny, na potápajúcom sa Titanicu, na vrcholku jedličky... mám pokračovať?
@eleanor no a mňa videli všetci ľudia z vlaku..... keďže sme to "rozbalili" pri trati na lúke.... No tak trocha sme sa prepočítali a vláčik išiel okolo nás...takže si každý mohol pekne pozrieť divadielko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale aj v jaskyni medvEĎA
Zajtra idem na spoveď, nezabudnite ma zobudiť o siedmej... fuj hanba mi