asi starý zošit nejakého lekárnika. sú tam popísané dosť zábavné recepty, ako napríklad taká spevňovacia pomáda na fúzy. samozrejme nádherný rukopis, ako za starých čias. Je myslím z nejakého 18neviemkoľko roku.
babku, potom premietac "fotiek" asi v jej veku...samozrejme aj tie fotky k tomu, opal co som vyryla v kamenolome...bol dost hlboko tak predpokladam ze bol stary, a potom chlast co ma 32 rokov...viac ma asi nenapadne
pokiaľ neberiem do úvahy fotky, tak je to kosačka s 1976teho a nielen že je plne funkčná ale tie dnešné prskolety sa s ňou ani zďaleka nemôžu porovnávať
Analogovu optiku (fotak) zo 70tych rokov.. mal som moped z druhej svetovej a potom sa mi po skatuliach vacsinou vala stary HW do pocitaca z konca 80tych rokov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
asi tiež nejaká tá kniha alebo fotografia
Máme v obývačke šijací stroj, ktorý vyrobil nejaký môj predok ešte pred druhou svetovou vojnou. =D
U nás by sa našiel šijací stroj z dvadsiatych rokov, fotky spred WWI. a potreby do domácnosti z devätnásteho storočia.
@divinatoire odfotíš to prosím? Nebudem môcť spávať s vedomím, že niekto také niečo má.
ale u babky na povaly by sa toho nasloo
ak hovorime o veciach vyrobenych ludmi, tak mincu z r. 1625