Buď si niečo potrebuje dokázať, nad niekým sa povyšovať, alebo len potrebuje dostať to čo jej chýba. Alebo je nymfa a je to diagnóza v tom prípade prečo si neprivyrobiť.
Teoreticky: Ak by to bol môj prípad, v živote by som ju nechcel vidieť, počuť, cítiť a stal by sa zo mňa k*rva človek. Možno. (za predpokadu, že sa ľudia menia čoho som mega odporca)
@blizzboz ja natom celom nechápem len jednu vec..načo má toho priateľa : chudák fakt
a ked ju baví striedanie partnerov tak nech si užíva okej ale brať peniaze za sex je ponižujúce podľa mňa
@7
+ pokiaľ ju poznám osobne ale nič s ňou nemám, tak by ma to fascinovalo a zaujímalo a snažil by som sa pochopiť ako to vníma a či jej to nevadí (jej samej, proste ešte neveru pochopím, ale tá samotná prostitúcia, vždy ma tak nejak fascinovalo že to je niekto ochotný robiť dobrovoľne)
Poznam 2 dievcata ktore robia luxusne spolocnicky v taliansku a obe studentky na vs na ktore by to nikto nepovedal.. a je mi to vskutku jedno pokial sa ku mne ludia spravaju normalne tak nemam dovod im vyhadzovat na oci nieco cim mi nijak neublizuju a co sa ma vobec netyka.... skor ma fascinuje pocuvat niektore prihody ...ale ruz by som im nepozicala
@olii to nie je o neschopnosti ale o tejto dobe... ked moze mat za 2 hodiny 1500 euro naco sa bude na 12 hodin niekde drbať do supermarketu a 2,90 na hodinu.... ak ma na to žaludok tak je zavodou
@olii no to nechapem naco maju frajerov.. to by som sa uz na ich mieste pokusila nablaznit dakeho z highsociety ked k nim maju pristup, sice ti vedia ze su šlapky.. tak nic
@sisi092 1500 za 2 hodiny? Neprehnala si to trosku? Ak by som plaval v peniazoch a chcel dat tolko nejakej zene na jednu noc, tak by musela vyzerat aspon ako jessica alba. Pride mi to vela za tak kratku dobu, nejakej random zenskej.
úprimne sex za peniaze nevnímam ako niečo hrozné a neveru už vôbec nie. všetci sa tu tvária aké je to hrozné ale koľko ľudí reálne podjebáva a všetko v pohode.
@trdelniiiq a ty si myslis ze ako vyzeraju ? musia byt v top forme, vylepšene, vymakane, nastrojené cicušky... playmate vacsinou ... no viem že ked tam je sex, co je skoro vždy tak su v balíku ... ved uz len za sprevádzanie dostanu 500 euro... ale to su take poriadne nie take kvázi "modelky" bratislavské co idu za 200 euro ...
taka chodiaca zumpa si nema co hladat fraja...a zial si myslim, ze vacsinou tak koncia prave tie, co vyzeraju najslusnejsie ----to viem z vlastnej skusenosti vlastne ona nema mat radsej ani deti
@tichyrok to nie je dovod..ak vsetci skocia do studne, skocis i ty, lebo vsetci to realne tak robia??
nemam nic proti tomu ak sa niekt rozhodne robit prostituciu atd, a nemam nic proti tomu ak sa o tom nerozhodnu povedat partnerovi - ale dolezity je umysel preco to robi a ten sa casto lisi...kazdopadne kazdy ma pravo na nejake svoje tajomstvo o ktorom ini nemusia nic vediet...
@sisi092 1500 euro za 2 hodiny? 150 euro maximalne, u tych najkrajsich co maju postavu modelky a anjelsku tvaricku. Nemysli si ze u nas kurvy zarabaju nejake velke peniaze. A ta ktoru spominam neni nejako extra pekna lahky nadpriemer pekne oci ale to je tak vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Teoreticky: Ak by to bol môj prípad, v živote by som ju nechcel vidieť, počuť, cítiť a stal by sa zo mňa k*rva človek. Možno. (za predpokadu, že sa ľudia menia čoho som mega odporca)
a ked ju baví striedanie partnerov tak nech si užíva okej ale brať peniaze za sex je ponižujúce podľa mňa
+ pokiaľ ju poznám osobne ale nič s ňou nemám, tak by ma to fascinovalo a zaujímalo a snažil by som sa pochopiť ako to vníma a či jej to nevadí (jej samej, proste ešte neveru pochopím, ale tá samotná prostitúcia, vždy ma tak nejak fascinovalo že to je niekto ochotný robiť dobrovoľne)
@tichyrok to nie je dovod..ak vsetci skocia do studne, skocis i ty, lebo vsetci to realne tak robia??
ak všetci skočia do studne tak ich za to nebudem odsudzovať to som napísala. nie že tam skočím za nimi
Čo iné si mám o nich myslieť, každý sa živí tým čo mu ide