cau cica co pijes? alebo co tak sama? mna este nikdy nikto nebalil tymito "zaruceneuspesnymifrazami" ja len ze...tie sa mi zdaju trapne a takeho chalana by som hned poslala do piče
@semhamforas zaloz anketu ci sa niekomu uz nahodou podarilo predstavit sa v realnom zivote nejakym svojim nickom ktory pritom normalne nepouziva ani ako prezyvku
Jeden totálny vyholený bulo balil na Pohode jednu babu, ktorá tam niečo obsluhovala, strašne som sa šupoval na jeho šarme. Nie je v mojich silách reprodukovať jeho neuveriteľne sedliacky úvod, ale vrcholilo to týmto:
"Hej, keď tu skončíš, kedy máš potom čas?"
"Nikdy!!!"
Outro: ona sa mu vyhýba pohľadom ďalších 5-8 minút, než sa odohrá daná procedúra, ktorú vybavuje. On ďalej niečo duchaplne, vtipne a veľmi nahlas vysvetľuje každému, kto je ochotný ho počúvať. Na 20 metrov je cítiť nepríjemnosť celej situácie a trápnosť, ktorá sa takpovediac zráža vo vzduchu.
@transplantovana a toľkokrát sme už boli dohodnutí, že naozaj sa v utorok tuto v tomto bare o takomto čase stretneme.. a nikdy neprišiel, hártbrejker jeden
lol co ja vim. moc takych som sa nenapocuvala, len mas pekne pyzamko, mas pekne okuliare ale krajsie oci, vyzeraz ako ucitelka, zbijes ma s pravitkom? pod blizsi,co si tak daleko. je ti zima? na niekoho sa podobas, vzdy sa mi pacili rysavky heh a ine picoviny.
hm, ako to tak citam tak to vyzera ze vela dievcat si asi mysli ze som to na ne skusal bezne totiz poviem niekomu ked sa mi na nom nieco paci (tuna spomenute rysave vlasy, usmev, oblecnie, okuliare...) asi by som mal prestat..
a k teme, kamos raz doniesol do krcmy bravo alebo taky nejaky casopis, a tam bola vraj veta ktora nemoze zlyhat, ze treba prist za holkou a povedat jej "asi mam pokazeny mobil... nemam v nom tvoje cislo!" z recesie to siel skusit na nejaku babu a ked povedal ze ma pokazeny mobil tak ho vybral z vrecka a padol mu na zem, cely sa rozsipal, druhu cast uz nepovedal
tých trápnych bolo celkom dosť.... ale tak jeden mám úplne obľúbený aj ked bol podla mna skôr zlatý mala som asi 16 a išla som zo školy.. a zastavil ma 10 ročný chlapec..
on: Ahoj ja: Ahoj
on: Ty si aká pekná ja: ejha ďakujem
on: nebudeš so mnou chodiť? všetci moji spolužiaci majú frajerky a ja nikoho nemám (smutný pohľad)
ja: no ja už niekoho mám... a asi by nám to nefungovalo
on: Aha (smutný pohľad) , a nevieš o niekom kde by som našiel nejaké pekné dievča ktoré by so mnou chodilo? (taký úsmev)
ked som mal este dlhe vlasy.. umyvam si ruky na hajzli a nejaky chalan "ale ale.. co tu ty dievcatko robis " .. otocim sa "vidis tu nejake dievca?" .. "prepacte ..ja .. sorac" ANO - AJ TO SA STAVA!
@ooooo heej, to poznam... ale balit ma tak este nikto neskusal, aj ked jeden casnik to mozno mal v umysle lebo ked si vsimol ze mam bradu tak sa zlakol trochu
Na ZŠ, asi siedmačka som bola... Čakala som pred školou na oca a ako som tak stála, pristavil sa chlapec nejaký z prvého stupňa a stál tam chvíľu so mnou. Potom mi k nohám hodil nenááááápadne 10korunáčku, zodvihol ju a podal so slovami: ,,Niečo ti vypadlo." a široký úsmev. Ako štetke
nemala som skúsenosti s takým dačím..až doteraz..keď mi jeden chalan napísal: páčiš sa mi..pýtal som sa tvojich spolužiakov na teba, ale tak nenápadne, aby to nevyzeralo, že sa mi páčiš..keď som uvidel na FB, že si nezadaná, tak som sa potešil
..a nakoniec som zistila, že takto namotal asi ešte 2 baby
Chlapik na diskoteke vidi krasnu babu, rozhodne sa, ze ju zbali. Konecne sa odvazi ist za nou a vidi ze odchadza na zachod. Postavi sa teda pred dvere a caka. Ked dievca vyjde, vyhrkne na nu: "Cau, srala si?"
balenie to asi zrovna nebolo ale prišlo mi to vtipné : prišla mi žiadosť na priateľstvo od neznámeho týpka tak som mu napísala správu či sa poznáme....odpoved znela, citujem " nie, ale zdáš sa byť sympatická, si zadaná? " ja " áno" on - neodpísal ... sorry chlapi ale kde máte rozum?
@sayrina presne tak a ešte " nemohol som sa ti neprihovoriť, prepáčiš mi to?"
alebo keď sme raz s triedou boli v mojej bývalej základke a taký casanova, vtedy o 4 roky mladší si ma obzeral so svojou "partou" a po 2 hodinách keď som bola tak mimo davu, za mnou prišiel že "ahoj, dáš mi číslo?" a ja som sa tak až neslušne uškrnula,to som ani nechcela a povedala že nie, tak zrudol, obzrel sa a povedal "prosím"
najlepsie bolo to ako ten typek bol na diskoteke a videl krasnu babu vojst na zachod, tak tam vonku cakal, cely cas rozmyslal ako sa jej prihovorit. po nejakej tej chvili vysla von a on na nu: "cau, srala si?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Ty si iná
Máš pekný úsmev
... ja to nazývam kalerábmi
dáme sex?
Aky mas velky ? (ROFL) (ROFL)
Značka: spálené hrudky nie sú prekážkou.
(baba sa zmatene usmeje)
takze si to ty!
"Hej, keď tu skončíš, kedy máš potom čas?"
"Nikdy!!!"
Outro: ona sa mu vyhýba pohľadom ďalších 5-8 minút, než sa odohrá daná procedúra, ktorú vybavuje. On ďalej niečo duchaplne, vtipne a veľmi nahlas vysvetľuje každému, kto je ochotný ho počúvať. Na 20 metrov je cítiť nepríjemnosť celej situácie a trápnosť, ktorá sa takpovediac zráža vo vzduchu.
Génius xD
"Čo robí dievča ako ty v takomto bare?"
ja milujem tie malinkaté stvorenia z Bratislavy
a k teme, kamos raz doniesol do krcmy bravo alebo taky nejaky casopis, a tam bola vraj veta ktora nemoze zlyhat, ze treba prist za holkou a povedat jej "asi mam pokazeny mobil... nemam v nom tvoje cislo!" z recesie to siel skusit na nejaku babu a ked povedal ze ma pokazeny mobil tak ho vybral z vrecka a padol mu na zem, cely sa rozsipal, druhu cast uz nepovedal
to ked som pocul
Inak samozrejme typické trápne výroky sú:
Kočka, nepotrebuješ niekam zviezť?
Máš pekné okuliare, hodia sa ti...
Cica, čo piješ?
Ale raz ma dobre dorazil jeden zákazník v takej lazníckej diskotéke, na ktorej som robila čašníčku:
- Čau cica, čo taká krasotinka ako ty robí za barom tuná v diere?
- Zarába prachy.
- A čo piješ?
- Všetko, čo nevypije mňa.
- Nie, vážne, povedz.
- Jack Daniels s kofolou.
*dlhý tupý pohľad a nenápadný pohľad do už vopred otvorenej peňaženky*
- Okej, tak mi daj jednu vodku.
Ešte asi desať minút som sa držala barpultu, nech nepadnem od smiechu na zem
Krásne meno aj moja mamka sa tak volá
on: Ahoj ja: Ahoj
on: Ty si aká pekná ja: ejha ďakujem
on: nebudeš so mnou chodiť? všetci moji spolužiaci majú frajerky a ja nikoho nemám (smutný pohľad)
ja: no ja už niekoho mám... a asi by nám to nefungovalo
on: Aha (smutný pohľad) , a nevieš o niekom kde by som našiel nejaké pekné dievča ktoré by so mnou chodilo? (taký úsmev)
ja: nooo kúsok je tesco tam určite niekoho nájdeš
on: ďakujem Ahoj ja: ahoj
taký smelý chlapec to bol
ale inak ma nikto nikdy nezvykne balit
@ooooo mal?! uz nemas? milujem tieto prihody ked chalan bali chalana v domnienke, ze je zenska
Ale najlepšie je niečo originálne...
Ale ja nuič takéto nemusím..aj ked..milý pokus
@sarah_whiteflower
a potom
ty si tu jedina zo vsetkych s ktorou by som siel do postele
(takto to neznie nijako trapne, ale pocut to od toho dotycneho, ktory by pojebal kazdu ktoru stretne to bolo dost zvlastne
"Práve mi volali z neba, že im chýba jeden anjel, nie si to ty?"
"Ako to, že tvoje číslo ešte nemám v mobile?"
"Si veľmi príjemná na pohľad."
( )
ja: "malborky čierne" predavačka: "čierne nemáme" vedla mňa stojaci róm: "kúp si mňa ja som dosť čierny"
"máš krásne vlasy...také neónové..normálne ti svietia"
"aké máš pekné vlasy! si si ich aj umývala?" toto sice nebola baliaca fráza ale mal to byť kompliment
"máš peknú pleť" to musí byť už vážne zúfalstvo ke´d mi to oný povedal
"aké máš hladké líca...si sa holila?"
Chcel by som byt tvoj tampon...
..a nakoniec som zistila, že takto namotal asi ešte 2 baby
Chlapik na diskoteke vidi krasnu babu, rozhodne sa, ze ju zbali. Konecne sa odvazi ist za nou a vidi ze odchadza na zachod. Postavi sa teda pred dvere a caka. Ked dievca vyjde, vyhrkne na nu: "Cau, srala si?"
Ano
Tak chod, nemam si kde sadnut...
Celkom to funguje
- tak táto veta ma zabíja už asi rok
alebo keď sme raz s triedou boli v mojej bývalej základke a taký casanova, vtedy o 4 roky mladší si ma obzeral so svojou "partou" a po 2 hodinách keď som bola tak mimo davu, za mnou prišiel že "ahoj, dáš mi číslo?" a ja som sa tak až neslušne uškrnula,to som ani nechcela a povedala že nie, tak zrudol, obzrel sa a povedal "prosím"
(ale aj tak som mu ho nedala)