@alpanu ja napriklad nesledujem kvoli reklamam ani telku - naco cakat 10 minut na 20 minutovy serial ked si ho možem stiahnut alebo pozriet v archive?... a prvy krat som nevidela tohto roku v oktobri este ziadnu vianocnu reklamu a aha ho, co na mna ziza z každej budky? otras zvany funfon
@sandy114 ano, tie reklamy, ktore trvaju dlhsie ako samotny program, su uplne odveci, tiez potom riesim sledovanie programov cez internet, pripadne postahujem. a ten funfon nekomentujem, lebo kvoli vulgarizmom by mi to tu pomazali urcite :/
jakoze totaal trapna je to kde si rytmus da na hlavu a tie usi jakozeee trapaas jak on cely vazne ho akosi neznasma ked so mbol aly so mho pocuval ale teraz sa mi totalne zhnusil lebo si mysli ze je naj aach jaj kks cisty trapak sneho je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@13
Prečo si taká smutná? veď vyzeráš skvelo! Aale, bojím sa že moje biele šaty zašednú.
reklama na pastu proti citlivosti zubov...Nie na toto si naozaj netrúfam. Nie, nebudem.
skôr je problém nájsť reklamu ktorá nie je trápna, primitívna alebo celkovo úplne zlá
ja tiez..ale ked si idem po nieco do kuchyne, tak sa tomu nevyhnem
internet je o tvojej volbe.. TV ti serviruje nieco hotove a vnucuje tym padom..
neboj sa.. poznam vela dalsich