Ten mental, co tu vcera pridaval ubohosti extravagantneho charakteru, daco na "S"
A vlastne vsetci zaostalci z nutkanim trollovat portal a uboho zobronit o pozornost, bez schopnosti zaujat seriozne
@fukaj musis byt vsimavejsi neni tu vela ludi, s ktorymi som nemal beef, len v poslednej dobe ma to velmi nebavi, tak je toho pomenej. kazdopadne, sposobil som vela silnych ritebôľov (to je ppci slovo), ktore sa len tazko hoja, no
@torpedo08 ja, ale to bolo nechtiac, kukam ze sprava odomna a len ty tagnuty
Nieee, ak by slo o blazna birdzu, tak ta tagnem, ale kriteriam dementov nezodpovedas, ja som tu uz svojho favorita v @5 nominoval
o tej, co povedala, ze bodaj by som skapal a potom pisala status, ze sa chcela zabit a zivot seba aj inych by sme si mali vazit
o tej, co mi vsade nadava a potom si napise status, ze je tu kopec vulgarnych utocnych toxickych ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A vlastne vsetci zaostalci z nutkanim trollovat portal a uboho zobronit o pozornost, bez schopnosti zaujat seriozne
Neviem či vieš po anglicky ale keď tak si to preložíš.
Btw. neviem ako to tu postne od 36sek
Kategória: môže si za to sam: vreskot
Nieee, ak by slo o blazna birdzu, tak ta tagnem, ale kriteriam dementov nezodpovedas, ja som tu uz svojho favorita v @5 nominoval
o tej, co mi vsade nadava a potom si napise status, ze je tu kopec vulgarnych utocnych toxickych ludi