ja sa už radšej oddávam čakaniu na ďalšie leto, toto nič neplánujem ale bol by som rád, keby sa mi nejaký čas z neho podarilo stráviť niekde v prírode, horách na túrach a pod.
Verím, že pokorím základy strojného inžinierstva, "upečiem" sadrovú tortu, dočítam Kareninu, uvidím Prahu a budem nápomocná pri renovácii neďalekého kaštieľa. A snáď nejaké nové pokroky gitarové/inakohudobné.
zajtra odchádzam do Rumunska na 11 dní, potom brigáda v hoteli, potom sa učiť na prijímačky a (hopefully) byť prijatý na školu, potom na týždeň k babke do Prahy, potom na začiatku augusta letná akadémia, potom sa učiť učiť učiť na komisionálky, dať komisionálky na jednotky a ísť do novej školy s eufóriou !
@lochnessko Slížovica , RIPfest, nejaké dalšie koncerty, festivaly, stanovačka, brigáda a snáď veľa dalšieho ale to radšej neplánujem dopredu lebo by to nevyšlo
na nic ... idem sice na nejaky festival a na take kktiny ale ani sa nejak netesim ... neoplati sa to vzdy ked sa na nieco tesim tak sa to kurevsky dojebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
VŠ ?
» ubytovanie-holice.centraleuropetravel.com/cesko/bungalov-...
a ešte na splav Horna zase
čiže dokopy žiadne plány nemám všetko budem riešiť na poslednú chvíľu a užijem si to dúfam
neznášam ich, pretože nikdy nevychádzajú
učiť deti jazdiť
učiť seba jazdiť
učiť kone jazdiť
všeeeckych učiť jazdiť.
a niekde pomedzi to hodiť trochu učenia a vzdelávať sa v gitarování/klavírovaní.
a pokúsiť sa stráviť s milým aspoň pár hodín týždenne (mimo toho, čo spíme).
ale ešte predtým koncert Queens of the Stone Age ♥
a mimo ineho odletiet do anglicka, ist na letnu akademiu tu na svk, troseno racovat, troseno obcas navstivit BA, KE, postretavat kamosov a tak
Ale tak tie najnaj veci sa plánovať pravde aj podobne nedajú, uvidíme čo leto prinesie