Niektorych ani nepoznam takze asi tazko mozu byt najvecie legendy Povedal by som ze John Lenon lebo bol z Beatles a Beatles boli naozaj uspesni a znami a vela ludi ich stale pocuva. Na druhe miesto by som dal Michaela Jacksona. Johny Cash bol tiez dobry ale spieval len country. A Madonna je tam snad len zo srandy
@greitusha - nenapísala som, že ho mám rada IBA kvôli tej jedinej piesni, ale že mám rada tú pieseň, patrí medzi moje obľúbené a preto je aj Johny Cash z nominovaných interpretov pre mňa osobne ten naj.... ale opakujem - VŠETCI sú v istom zmysle slova legendami
Michaelove pesničky budú aj tak najviac pre ľudstvo a nie pre pár ľudí z Birdzu, ktorí uznávajú tých, ktorých sláva vyhasla.
Legendy sú, ale na Michaela nemajú. Pesničky pre každý generáciu. Kam sa hrabe Elvis, Lennon a spol? Rock´n´roll pominul. Beatles zapadli prachom, ale Jacskon navždy ostane v srdciach ľudí. KING OF POP FOREVER.
tak... Jimi Hendrix mi tam trochu chyba, Eric Clapton, Rob Halford, Elvis, skor kapely by som dal aj, nielen jednotlivcov (Rolling Stones, Pink Floyd, Beatles, The Who...)
všetci su tam velke osobnosti a všetci dosiahli niečo iné .. ja som dala cobaina, lebo som na jeho hudbe vyrastala a doteraz ho miluje.. ale je na jednej vlne s morrisonom lennonom a presleym
Madonna nespieva cisto, som presvedceny, ze ludia co nevedia spievat cisto ani jednu piesen, nemozu byt legendami. ale freddie mercury bol asi najlepsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Kirk Hammet
Bryan Adams
@mm47 napr ja som Jacksona zbožňovala od detstva
ale všetci vymenovaní sú či už väčšie alebo menšie hudobné legendy
A hentoho narušeného feťáka poznajú iba decká, navyše aj tak to nie je žiadna legenda, len je známy vďaka tomu, že si rozflákal ksicht.
@grietusha ja nemozem povedat ze by som ho zboznoval ale vzdy sa mi lubili niektore pesnicky
a keď sme už pritom, koľko je takých skladieb, ktoré sú lepšie prebrané ako samotný originál?
a k téme - jednoznačne Michael Jackson
stačí takto?
Slabota vyber...
Legendy sú, ale na Michaela nemajú. Pesničky pre každý generáciu. Kam sa hrabe Elvis, Lennon a spol? Rock´n´roll pominul. Beatles zapadli prachom, ale Jacskon navždy ostane v srdciach ľudí. KING OF POP FOREVER.
potom este Jani Liimatainen a Tuomas Holopainen..
Cobain... diskutabilné, ale bol dobrý.
Lennon bol tiež novátor a jeho hudba je nadčasová. On je star.
Presley taktiež vo svojej dobe kráľ a pre mnohých je ním dodnes.
Marley a jeho krásne škaredý hlas a skvelé texty... mám ho rád.
Jimm Morrison robil úžasnú hudbu, bol vyššie ako iní boli a aj budú. Jeho hudba je na úplne inej úrovni. Škoda, že skončil tak skoro...
Tupac zas dobová stár, ktorá žiari až dodnes (škoda, že dohára. hoc jeho hudobný štýl nemám rád, vypočujem si ho. )
Johny Cash bol sedlák... nieje o čom, hudba fajn, ale sedláčina.
Madonna- stále spieva, stále poskakuje sem a tam po pódiu, stále dobre vyzerá... je tu čo komentovať?
Teraz sa konečne dostanem k tomu, čo som pôvodne chcel... Skoro každý z nich je hviezdou, kultom a ikonou. Pre mňa je naj Jimmy M.
Všetci robili niečo iné, svojské a silné.
(No zabudlo sa na Freddieho Mercuriho, Armstronga, Mrs Fitgerald, Edith Piaf, Ozzyho... )