Veľká rana pre čínsku ekonomiku je veľká rana pre celú Európu, ak sa nenájde nikto iný, kto by za približne rovnaké ceny nenahradil chýbajúci čínsky import.
@mikaell preto sa vyraba kvantum veci, ktore stoja v skladoch, kvanta veci, ktore ludia nepotrebuju.
Otazka, co nutne potrebujes?nie co by sa ti zislo lebo nevies co s peniazmi..
@mikaell preto sa vo fabrikach vyrabaju denne tisice nahradnych dielov na najdrahsie veci, alebo stovky televizorov, ntb, mobilov atd. By som mohol pokracovat
A aj mi odpovies?
@goldenbeach Jáj ahá, že čo nutne potrebujem.. Hm, no napríklad viem že určite nepotrebujem tráviť čas na birdzi a aj tak to robím. Iracionálne mrhám časom na niečo, čo mi do života nič neprináša a nič z toho nemám.. Vidím v tom podobný princíp ako v nakupovaní tých vecí, ktoré sa vyrábajú v tých fabrikách. Preto netvrdím, že tie veci ako ľudia potrebujeme, ale keď je tá možnosť, tak prečo by sme ju nevyužili že.. A to sme potom zasa tam, že kto je na vine: či zákazníci na strane dopytu, ktorí chcú veci, ktoré reálne nepotrebujú, alebo tí ktorí tie veci vyrábajú, lebo je po nich dopyt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Otazka, co nutne potrebujes?nie co by sa ti zislo lebo nevies co s peniazmi..
A aj mi odpovies?