Aké bolo najväčšie dobrodružstvo vášho života? Respektíve situácia kedy ste sa zachovali spontánne, iracionálne? (príklad: skočil som z útesu do mora a nerozmýšľal som nad tým že dopadnem na kameň a zožere ma žralok...) .. a nie, neskočil som
najväčšie dobrodružstvo som zažil, keď mi v 13 rokoch naskočila na torrent stránke reklama s nahou ženou, v tú chvílu mi čas a ejakulát utekali pomedzi prsty ..
Keď som mu povedala, že ho ľúbim, vtedy som sa neskutočne prekonala. Škoda, že povedal, že on mňa nie :/
A ešte keď sme išli na koncert na druhú stranu republiky
Keď som sa rozhodla ísť do Číny sama a behom hodiny si všetko vybavila aby som mohla ísť, kúpila letenky a našla ubytovanie. O týždeň od rozhodnutia som aj odletela
to bolo ako moje prvé vycestovanie mimo Európu a s väčším časovýmm posunom.... a potom som po príchode domov, ešte predtým ako zasiahol jetlag robila písomnú štátnu skúšku z dánčiny, z ktorej som potrebovala vysokú známku a mohla pokračovať v štúdiu na akademický level.... a podarilo sa
povedala by som, že dosť adrenalínové bolo, keď som ucitelke ukradla kluce od kabinetu a na druhy den tam sla okolo piatej rano.. (a uz som to sem raz pisala, ale nikto mi neveril)
Popride bungee jumping (ale to len z 15 metrovej vysky) a zlanovanie a tak..
Inac adrenalin milujem celym svojim srdcom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nie, nikto ma nepoziadal
Áno, pretiahol.
A ešte keď sme išli na koncert na druhú stranu republiky
to bolo ako moje prvé vycestovanie mimo Európu a s väčším časovýmm posunom.... a potom som po príchode domov, ešte predtým ako zasiahol jetlag robila písomnú štátnu skúšku z dánčiny, z ktorej som potrebovala vysokú známku a mohla pokračovať v štúdiu na akademický level.... a podarilo sa
Popride bungee jumping (ale to len z 15 metrovej vysky) a zlanovanie a tak..
Inac adrenalin milujem celym svojim srdcom