ísť s ešte jednou babou o polnoci z chaty, asi hodinu od mesta, popri cigánskej osade, bezďákoch ..... a ešte predtým v aute s nadrbaným šoférom :S ... na čo dokáže človek pristúpiť keď má stavy...
ked som sa pred rokom nejakou nahodou ocitol v nocnom londyne sam, s vybitou baterkou v mobile a nevedel som kde je a ako sa vola ten nas poebany hostel cize asi tak od jedenastej do pol tretej bola jazda mojho zivota
ale dobre mi tak debilovi, odteraz s menej ako zelenou baterkou neodchadzam
ono toho bolo viac,ehm veď s kamarátmi zvykneme pospomínať čo sme dorábali ...ale tak napadla ma napr. cesta o druhej ráno po kolajniciach v búrke z jednej dediny do druhej..n ..
jedna taká uveriteľnejšia "story", sem-tam keď mám depku a dosť zbytočnej nafty tak sa vozím po diaľnici medzi BA a Trnavou v protismere s vypnutými svetlami.. Ale rýchlosť dodržujem
a čojaviem..
veľa krát ma naháňali po meste fízli keď som mal nakúpené a celkovo všetky razie pre mňa bývajú nepríjemné, asi tri týždne dozadu som sa skoro pobil s policajtami :-
dobrodružstvo: ked sme so sesternicou utekali pred sesternicou ktorá na nás poslala psa a ked sme jej ukradli "vzácny" majetok poslala na nás skoro políciu adrenalín:@petushiq18 nápodobne a prúser:tých bolo hrozne moc
dobrodruzstiev a pruserov bolo kopu, tazko vybrat najlepsi a adrenalin mi napada akurat z takych aktualnejsich, minule leto som bola s kamaratkou na Miami, dostali sme sa omylom do zlej stvrte, pred ktorou nas varovali ze sa tam aj striela a tak..sami cernosi a bezdaci, a ziadna zena na ulici, vkuse nieco pokrikovali a nakoniec po tme za nami jeden dost dlho siel rovnakou trasou, milion krat sme zabocili, milion krat zabocil presne ako my..mal taky sialeny vyraz v tvari ale fakt!! teraz mi to znie aj trocha smiesne ale vtedy mi naozaj nebolo vsetko jedno ked naokolo boli sami taki ludia a ani sme nevedeli kde presne to vlastne sme a kadial z tade co najrychlejsie prec
Fuu, kolotočovanie v noci načierno nebolo zlé .. Ale to bola maličkosť. Ešte nikdy som neliezla z okna na strechu za nikým a to kým nebudem musieť robiť, nič nepovažujem za až taký adrenalín .
vozenie v košíkoch, skákanie z mosta a také dve najlepšie bolo zdrhanie pred starým dedkom v noci, keď nás hľadal na jednom opustenom strašidelnom dome A no1 bolo, keď sme boli s kamošmi na streche kauflandu a kričal po nás niekto nech ideme preč, tak sme išli preč a potom si kamoš zmyslel, že potrebuje ísť na WC, tak sme išli do kauflandu a chytil nás ten ujco, ktorý zatiaľ prišiel....ale našťastie poznáme riaditeľa, takže z toho nič nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A je tam len toto:
lebo to spĺňa všetky atribúty nadpisu
ale dobre mi tak debilovi, odteraz s menej ako zelenou baterkou neodchadzam
Adrenalín : Na biku zjazd rýchlosťou 50 km/h s jedným okom zavretým, všade mokro
Dobrodružstvo : Cyklistický maratón za neustáleho dažďa a neskutočného blata
To bol riadny parkour a skuska atletickych dovednosti
a čojaviem..
veľa krát ma naháňali po meste fízli keď som mal nakúpené a celkovo všetky razie pre mňa bývajú nepríjemné, asi tri týždne dozadu som sa skoro pobil s policajtami :-
adrenalín... keď sme sa včera s @janusiq18 skoro stali obeťami vraždy
a prúser? tých bolo hrozne moc napríklad keď som musela spievať pred celou triedou :/ alebo v auparku
vozenie v košíkoch, skákanie z mosta a také dve najlepšie bolo zdrhanie pred starým dedkom v noci, keď nás hľadal na jednom opustenom strašidelnom dome A no1 bolo, keď sme boli s kamošmi na streche kauflandu a kričal po nás niekto nech ideme preč, tak sme išli preč a potom si kamoš zmyslel, že potrebuje ísť na WC, tak sme išli do kauflandu a chytil nás ten ujco, ktorý zatiaľ prišiel....ale našťastie poznáme riaditeľa, takže z toho nič nebolo