Okey,urcite mi ihned zacnete nadavat,ale nemam sa na koho obratit,tak to pisem sem. Uz dlhsie si strkam prst do analu a vo vnutri s nim krutim. Niekedy potom musim ist ihned na velku, ale vzdy ma to po chvili zacne boliet a ako keby ma napinalo. Potom ma niekolko hodin boli zadok az sa to da doporiadku. Chcem sa opytat, ze ci mi to moze nejako ublizit a tak, a ze ci je to normalne a robia to aj iny ludia.......fakt diky za odpoved, som zufala..... Kika2225
ja davam sto bodov disusii s opickami neviem de bola,ale pisala tu jedna holka,ze nema rada opicky ale,ze ju jej kamaratky donutili kukat o nich dokument a cela ta diskusia bola celkom funny
ked tu mate tolko "zaderov" tak vam sem jeden aj ja pridam
"Je to trúbová diskusia a z globalneho dovodu cize aspektu je to totalne bazirovanie na mentalite komplexu a preto je nerentabilne aby som sa s vami bavil pretoze mate emorne kvantum blbych a sprostych pripomienok" MateZ 19.12.2007 o 11:46 LOL
24 nj jasne to si pamatam tu diskusiu o tom aj som to tam vysvetloval to bolo nieco take ako
je to nezmyselna diskusia pretoze z globalneho hladiska je to participialne psychicke bazirovanie na mentalite humanneho kompromisu a z toho vypliva ze je nerentabilne dalej diskutovat a danej problematike
ak akakolvek forma klasickej hmoty alebo pola, ktora sa nemoze stat singularnou v plochom priestorocase, interreaguje s relativistickou gravitaciou podla klasickych Einsteinovych rovnic, potom dynamicka evolucia z generickych pociatocnych podmienok nemoze nikdy vytvorit nulovu geodetiku z I+ neuplnu smerom do minulosti resp. nahu singularitu
Mischulqa nj.. to suhlasiim.. mne nepaisali uz takiii magorii len tohto poznam.. preto ma to tak nastvalo.. ale zasa poekcu nic nezazlievam.. som tam napriek tomu nasla svoju zatim najsamvacsiu lasku.. noo a to je asik jedine plus pokecu
Hlsujem za 18 Chiflada, 32 Ygor a 34 Mischulqa (v numerickom poradi, nie ake miesto by som im dal!). Asi aj 43 Zabeus moze byt super ale vytrhnute z kontextu je to o nicom...pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
DUFAM ZE TO NIE JE TENTO BOD, OSPRAVEDLNUJEM SA
A ked sa uz toho tyka,mysli ze by tu toho bolo hojne hojne
:-d
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
Http://www.birdz.sk/forum/forum.php?tema=4665&vrubrike=76
Dakujem
Mohlo,som presvedcena,ze aj by,keby si to precitali,inak fajn napad vravela som ze sa to tu bude plnit,len trebalo pockat
"Je to trúbová diskusia a z globalneho dovodu cize aspektu je to totalne bazirovanie na mentalite komplexu a preto je nerentabilne aby som sa s vami bavil pretoze mate emorne kvantum blbych a sprostych pripomienok" MateZ 19.12.2007 o 11:46 LOL
Nic v zlom chcem vyhrat zader roka
je to nezmyselna diskusia pretoze z globalneho hladiska je to participialne psychicke bazirovanie na mentalite humanneho kompromisu a z toho vypliva ze je nerentabilne dalej diskutovat a danej problematike
ak akakolvek forma klasickej hmoty alebo pola, ktora sa nemoze stat singularnou v plochom priestorocase, interreaguje s relativistickou gravitaciou podla klasickych Einsteinovych rovnic, potom dynamicka evolucia z generickych pociatocnych podmienok nemoze nikdy vytvorit nulovu geodetiku z I+ neuplnu smerom do minulosti resp. nahu singularitu
ach ja vim strasne smisne je to
no ale ta tu na Birdzi este nepadla
(z jednoho blogu)
kks neverim vlastnym očiam podľa mna nech má tento prispevok prve miesto
-Nema teletext, preto
nech sa nehnewa zakladatel ale prislo mi to cele take vtipne?...halvne ten nadpis .
Ale potom dorazil Typek:
5+5=11 ... = som idiot
...dosť haluz...
konecne nejaka dobra diskusia!!