kosele, ktore maju kratke rukavy (strasny modny hnus podla mna), zvonove nohavice, take tie captave latkove topanky, z ktorych trcia clenky a vyzeraju ako papuce, potom aj kroxy, sportove obrovske tenisky, ktore zvacsuju nohu o 5 cisel (dobre, nech si ich da na beh, ale nie na bezne nosenie), teplaky, tricka s vystrihom z ktorych trci chlpata hrud, XXL oblecenie hociakeho druhu, neonove nohavice (a celkovo nejake farebne), nevkusna kombinacia farieb, MODRE RIFLE A OBLEKOVE SAKO :ble:.. celkovo na chlapoch preferujem farebne neutralne (sportovo)elegantne oblecenie..
všetko lacno vyzerajúce a draho sa tváriace
glitere leopardy zebre, 50 shades of pink, oblečenie v ktorom sa nedá pohodlne prejst dva kroky, tepláky, obyčajné čierne legíny s holou riťou, topánky s predĺženou špičkou, oblekové topánky s hranatou špičkou, rozšmatlané botasky, futbalové dresy miesto tričiek, obtiahnuté nohavice natiahnuté do polky zadku s trčiacimi (občas deravými) trenkami. všetko prehnane moderné, a všetko čo vyzerá úplne presne ako spred 10 rokov. gýčové prekombinované tričká. pilotkové okuliare.
je mi jedno či sa tieto veci vyskytujú na človeku mne opačného pohlavia alebo hocijakého iného pohlavia.
a myslím si, že "asexuálne oblečenie" je veľmi nevhodne zvolené pomenovanie.
mne je to tak jedno, ja sa veľmi o opačné pohlavie ani o oblečenie nezaujímam, nevadí mi skoro nič
ale vadia mi:
nohavice do pol zadku
minisukne široké ako opasok
nosenie takých tých veľkých hoperských teplákov na ulici
reťaze okolo krku
kabelky (máloktorá kabelka je aspoň pekná)
tričká po kolená
také tie dievčenské mini vestičky čo sa nosia na tričkách
nosenie legín bez toho aby bol zadok zakrytý
ultra mini šortky
mužské kraťasy kratšie ako tesne nad koleno
vysoké ponožky ku kraťasom
také tie veľké ženské klobúky
asi nič, ak je niekto atraktívny, tak môže mať na sebe aj boratovksé plavky a viditeľné genitálie a je pekný tak či tak.
Samozrejme sú veci, ktoré na niekom len podškrtnú a zvýraznia moje sympatie a naopak tie, ktoré ich trochu zredukujú. Ale rozhodne nie v nejakom zásadnom rozdieli.
No všeobecne sa mi nepáčia škaredé slnečné okuliare, najmä tie "pilotky" ktoré nosia aj ľudia, ktorým vôbec nejdú. Škaredá elegentnane tváriaca sa obuv. A nejak veľmi viditeľný nesúlad v oblečení, hlavne ten nie veľmi dobre prevedený kontrast medzi elegantným, ležernym, ktorý pôsobí nejak prilacno.
Taktiež ma na mužoch odpudzujú prstene, a kadejké nevkusné ozdoby, zlaté retiazky na krku a všetko tomu podobné.
Ked ma chalan žabky, šlapky a v nich bosé nohy...strašne mi to pride nepekne. Avšak, je to ich vec ked je leto a nechcu si spariť nohy v teniskach. Ale mne sa to nelubi. Sama take niečo nenosim nepači sa mi to ani na mne
na chalanoch tričko s výstrihom, tričko pod zadok, obtiahnuté tielka, špicaté topánky, hranaté topánky, biele a červené tenisky iného typu než číňany, teplákové a šušťákové súpravy do mesta, obtiahnuté šortky nad kolená, hocičo ružové, nohavice vytiahnuté pod prsia a v tom zakasané tričko, príliš úzke rifle, mdré rifle s umelo vyšúchaným efektom, hocičo s krokodílom, kožušina, debilné nápisy
rifle čo visia až pri kolenách, vyšmatlané tenisky, také tie velké tepláky, velké tenisky, príliš obtiahnuté nohavice kde vidiet vsetko vpredu v zadu, tričko s hlbším výstrihom do tvaru V, piercing, velké tricko po kolená, niektoré letné slapky a tie jachtové plátené letné topánky.
na oboch pohaviach : airmaxy to je fakt grc + take tie bezecke botasky ci ako to mam nazvat
na zenach ked vidim ze su pekne oblecene a maju tie kriklave tenisky tiez sa mi chce z toho grcat neviem co je toto za dementnu modu najvysieho levelu fakt ako
na chlapoch : siroke rifle, kadejake teplaky otrasne s nejakymi motivami , uplne super obtiahnute tricka , bundy s kapucou chlpatou
Ja tomu vravim bankarka a je to kombinacia vrchol hnusu. Uzka svetla bluzka, cez to este zvykne byt take smiesne sako alebo ako sa vola, uzka tmava sukna, podpadky a vlasy v takej guci dohora. A este mi prijde smiesne, ked je cez oblecenie vidiet obrysy podprsenky.
No ale akekolvek pekne oblecenie zabije zmalovany xicht, ktorych je vsade ako buriny (a nechapem, ze z toho neni zle aj ostatnym).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
to preto, lebo mám úchylku na dobré zadky :ehm:
nieco taketo plus vela kovov okolo krkov a ruk
plus inkriminovana mikina
ale onô zas neni vsetka pritazlivost len v obleceni, ked sa mi raz niekto nepaci, tak moze mat oblecene hocico a nebude sa mi pacit tak ci tak.
idem sa ocistit od hriechov
no a take to temne dotrhane oblecenie s pentagramami, ostnami atd
kosele, ktore maju kratke rukavy (strasny modny hnus podla mna), zvonove nohavice, take tie captave latkove topanky, z ktorych trcia clenky a vyzeraju ako papuce, potom aj kroxy, sportove obrovske tenisky, ktore zvacsuju nohu o 5 cisel (dobre, nech si ich da na beh, ale nie na bezne nosenie), teplaky, tricka s vystrihom z ktorych trci chlpata hrud, XXL oblecenie hociakeho druhu, neonove nohavice (a celkovo nejake farebne), nevkusna kombinacia farieb, MODRE RIFLE A OBLEKOVE SAKO :ble:.. celkovo na chlapoch preferujem farebne neutralne (sportovo)elegantne oblecenie..
glitere leopardy zebre, 50 shades of pink, oblečenie v ktorom sa nedá pohodlne prejst dva kroky, tepláky, obyčajné čierne legíny s holou riťou, topánky s predĺženou špičkou, oblekové topánky s hranatou špičkou, rozšmatlané botasky, futbalové dresy miesto tričiek, obtiahnuté nohavice natiahnuté do polky zadku s trčiacimi (občas deravými) trenkami. všetko prehnane moderné, a všetko čo vyzerá úplne presne ako spred 10 rokov. gýčové prekombinované tričká. pilotkové okuliare.
je mi jedno či sa tieto veci vyskytujú na človeku mne opačného pohlavia alebo hocijakého iného pohlavia.
a myslím si, že "asexuálne oblečenie" je veľmi nevhodne zvolené pomenovanie.
ja mám dokonca sexi pyžamo
Nemyslím na štíhlych dievčatách, ale na tých príliš "pri sebe"...
Inak šaty sú najsuper. :happy:
ale vadia mi:
nohavice do pol zadku
minisukne široké ako opasok
nosenie takých tých veľkých hoperských teplákov na ulici
reťaze okolo krku
kabelky (máloktorá kabelka je aspoň pekná)
tričká po kolená
také tie dievčenské mini vestičky čo sa nosia na tričkách
nosenie legín bez toho aby bol zadok zakrytý
ultra mini šortky
mužské kraťasy kratšie ako tesne nad koleno
vysoké ponožky ku kraťasom
také tie veľké ženské klobúky
no.. zdá sa že mi toho predsa len dosť vadí
Samozrejme sú veci, ktoré na niekom len podškrtnú a zvýraznia moje sympatie a naopak tie, ktoré ich trochu zredukujú. Ale rozhodne nie v nejakom zásadnom rozdieli.
No všeobecne sa mi nepáčia škaredé slnečné okuliare, najmä tie "pilotky" ktoré nosia aj ľudia, ktorým vôbec nejdú. Škaredá elegentnane tváriaca sa obuv. A nejak veľmi viditeľný nesúlad v oblečení, hlavne ten nie veľmi dobre prevedený kontrast medzi elegantným, ležernym, ktorý pôsobí nejak prilacno.
Taktiež ma na mužoch odpudzujú prstene, a kadejké nevkusné ozdoby, zlaté retiazky na krku a všetko tomu podobné.
na zenach ked vidim ze su pekne oblecene a maju tie kriklave tenisky tiez sa mi chce z toho grcat neviem co je toto za dementnu modu najvysieho levelu fakt ako
na chlapoch : siroke rifle, kadejake teplaky otrasne s nejakymi motivami , uplne super obtiahnute tricka , bundy s kapucou chlpatou
:ble:
No ale akekolvek pekne oblecenie zabije zmalovany xicht, ktorych je vsade ako buriny (a nechapem, ze z toho neni zle aj ostatnym).
Podla mna su dost....
dosť vecí tu už je vymenovaných
@shoesmaniac aj podla mna su pokial niesu take tie volne
@paulieevans pacia sa ti obtiahnute nohavice na muzoch ? ...