Včera sme si vraveli slovenske slová ktoré zneju riadne smiešne s kamaratom ( pri flaši ) a dáko si ich nepamatám aké je podla vás najsmiesnejsie slovenské slovo ako napr. pazucha atď. ...
podla mna najvtipnejsie je "vtip" - dost casto ked nejaky pocujem, sa smejem, niekedy, ked je vtip dobry, sa smejem uplne vela. na ziadnom slove sa tak nesmejem ako na vtipoch
papľuha,budzogáň,gebuľa,cucflek,srieň...a ešte také že dohoniť,ale vo volakedajšom slovazmysle,nie teraz v prebratom a je ich dosť len teraz mi nenapadajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
(ironia)
podla mna najvtipnejsie je "vtip" - dost casto ked nejaky pocujem, sa smejem, niekedy, ked je vtip dobry, sa smejem uplne vela. na ziadnom slove sa tak nesmejem ako na vtipoch
puno znamená asi...ale je to také čudné...puno bedzie padáç...:d
tomu jazyku rozumie takmer každý..výhoda podobnosti slovanských jazykov:d...aspoň takú výhodu máme...
echm echm
Pazucha je bezkonkurenčná (blee)
A mnohé slovenské druhové názvy, strašne by ma zaujímalo, kto vymyslel, že pôtik kapcavý
a ogrgeľ
ale aj brotvan
mne sa ráta aj slovo kakofónia
Neviem prečo ale príde mi to divné až smiešne.
šaľena xD
ta še vysereem xD
bľuvno mi je xD
alebo ja som raz vimyslela že " šuri " akoše to ma viac významou xD šuri-horí , prdí , aatd xDDD veľa zajeboov xD
tamáš - akoše slimák xDDD