Najzaujímavejšia vec, ktorú sa dnes chystáte robiť ;)
Keďže je dnes taký čarovný deň a ja sa chystám celý deň pozerať filmy a jesť koláče... Tak by ma zaujímalo, čo idete porábať vy? Hľadám niečo, čo ma prekoná
ucit sa, potom odvravat rodicom, ze mi nemusia kazdu polhodinu hovorit, ze sa mam ucit a idem s @lilly09 do kina na sinistera (dufam ze to stoji za to) ...nase prve rande
A o čom? Ja som prednedávnom písala SOČ-ku.. Viem že je to nič oproti bakalárke a už to som psychicky nezvládala Tak nech ti to vyjde, hlavne vypni fb a pôjde to rýchlejšie
ja si dávam po dlhej dobe pauzu a dnes som naozaj iba doma.. a keďže ktovie kedy budem zase doma celý deň, tak to vidím aspoň na hodinku chémie a potom prechádzka so psom, seriál a vážne len také lemravé aktivity a ak sa mi moc bude chcieť pôjdem aj cvičiť
idem s @piter09 do kina, po sto rokoch, na film, na ktory ist nechcem, ale o to mu prave ide aby som sa potom mohla bat a on ma utesovat a inak modelujem! uz sa tesim az to budem malovat
Uz som to urobila. Neplanovana prechadzka na lukach nad Dlhymi Dielmi bola uplne carovna. Slnko, priroda, cerstvy vzduch, krasny vyhlad, ja a priatel...nic viac mi nechyba ku stastiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ucit sa, potom odvravat rodicom, ze mi nemusia kazdu polhodinu hovorit, ze sa mam ucit a idem s @lilly09 do kina na sinistera (dufam ze to stoji za to) ...nase prve rande
...strazenie by mi nevadilo, ale ten dovod a vsetko okolo toho hej...prosto je to chuj.
piter09 v tom prípade držím palce nech všetko dobre dopadne
A Veroniques.. zatiaľ asi vedieš
zaujimave je akurat to, ze mam chut upratovat
Všetko je zaujímavejšie ako pozerať telku a jesť
potom kuknem testy z autoškoly a večer pojdem (dúfam) s kamošmi korčulovať
a chcem upratovat a robit veci do skoly, len neviem vstat z postele
Trochu si zabehať, prevetrať mysel (nekysnut tu až do večera), potom trochu upratať dom a večer kúpiť nejaký chlast na Silvestra!