Ahojte. V super časopise som našla článok"15 najzaujímavejších sviatkov vo svete"a napadlo mi opýtať sa Vás ktorý sviatok je najzaujímavejší pre Vás.
Je jedno či sa oslavuje na SR alebo vo svete, ak sa oslavuje vo svete zúčastnili ste sa jeho osláv?
Pre mňa je zaujímavý deň sv. Patrika, Margi Gras a Halloween.
Nezúčastnila som sa osláv ani jedného, ale Halloween oslavujeme“homemade“. Pred Halloweenom nakupujeme rôzne ozdoby, Varíme“strašidelné jedlá“, vyrezávame tekvicu a na Halloween ju necháme pred domom a osvietime. Minulý rok som chcela nechať aj misu s cukríkmi pre deti, ale pochybujem že by si ich niekto u Nás zobral. :S
Fuuu žiadny. Úplne, že žiadny. Nemám rád sviatky, je to pre mňa také upínanie sa k pičovinkám. Vlastne cez ne úplne najradšej trávim čas v práci, lebo je aspoň trochu kľud a možem sa viac realizovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nezúčastnila som sa osláv ani jedného, ale Halloween oslavujeme“homemade“. Pred Halloweenom nakupujeme rôzne ozdoby, Varíme“strašidelné jedlá“, vyrezávame tekvicu a na Halloween ju necháme pred domom a osvietime. Minulý rok som chcela nechať aj misu s cukríkmi pre deti, ale pochybujem že by si ich niekto u Nás zobral. :S
@Nespiacakraska btw. je to Mardi Gras
Som to radsej dva dni nezalozila lebo mam zas pocit ze sa vyjadrujem ako hotentot, tak som rada ze sa to da vobec citat...
a Valentín mám rada