Pohár na pivo, ktorý svieti v tme - chcela som ho použiť ešte v júni na festivale a úplne som naň zabudla...
A ešte mám celú škatuľu plnú rôznych vecí ako napríklad odstrihnutý palec z rukavice alebo veľký kameň, ale majú citovú hodnotu a nemôžem ich vyhodiť...
Kedysi som mala asi 100 krabičiek od Tic Tacov, nedávno som túto hodnotnú zbierku premiestnila inam.
asi staré zošity na stole,ktoré využívam ako podložky ale tie sa zas zídu,lebo tam je minuloročné učivo teda niečo z neho ...ale tiež je nepotrebný budík,ktorý nemábaterky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
ale už začínaju posmrdkávať asi ich vypleštím Máriovi pod postel.........
stavili sme sa vtedy s kamarátom o to, či dokážem prísť na koncert v monterkách
je to duša, ktorá mi nikdy nebude patriť, som odsúdený do pekiel........filip
A ešte mám celú škatuľu plnú rôznych vecí ako napríklad odstrihnutý palec z rukavice alebo veľký kameň, ale majú citovú hodnotu a nemôžem ich vyhodiť...
Kedysi som mala asi 100 krabičiek od Tic Tacov, nedávno som túto hodnotnú zbierku premiestnila inam.
napríklad plná skriňa hračiek. otvorená asi tak pred 2 rokmi pri upratovadí naposledy..
zmenšenina Coca-cola vianočného kamióna.
nádoba plná takých tenkých farebných rozkúskovaných káblikov.
3/4 kníh za mnou. nikdy som ich nečítala a ani nebudem.
1/4 vecí v mojej skrini.
2skrine harabúrd typu oblečenie rodičov spred 20 rokov, kopa látkových plienok..
dva rovnaké plagáty z festu.
mega kufor. prázny. vcelku zavadzia...
4 rakety, pálky či jak sa tomu nadáva na bedminton a 2 na tenis
sošky psov a anjelov
kopa CDčiek a kaziet.
kartonove krabice od všetkeho.
a vyhrava to moja dáávna pradááávna zbierka letákov. dve plné škatule letákov všeho druhu. (nie také čo vám chodia domov)
a veľa ďalších
ALE ANO!
Toto by som ja nikdy nepovedala!
pri tom ja hry na kompe nehrajem , a nie to už nejaké autíčka
a ešte hodiny , ktoré nefungujú