@obliviate Vala je z SG, Aeryn z Farscape
(obe majú dosť chabý vkus na chlapov, ale to je ich problém, nie môj)
Ale inak pokojne by som tu mohla spomenúť aj Gunmenov (neviem, či si videla aj spin-of, ale rovno aj Jimmym a Yves), alebo iné ženské zo SG a podobne, ale využila som fakt, že toto mám na profilovke
@obliviate Vlastnim Adobe Illustrator, tak som to v tom zbuchal. Inak, tvoj Hmyz ma na cele slovensky znak
A gratulujem vasim schopnostiam robit veci v skicari bez toho aby to vyzeralo ako kreslene dochodcami s pokrocilym stadiom parkinsona.
moj by bol najspravodlivejsi aj tak aj ked moc dobre nevypada a je to notor neco jak ten no jak sa vola do pice ten cernoch co bol notorik a superhrdina v jednom
@jessiqa dakujem Ale v Illustratori podla mna nie je velmi zlozite kreslit, zvlast teraz ked hromada dobrych technik a tutorialov je najditelna aj na internete napr.
Treba si len dopredu premysliet akym stylom chces nieco nakreslit a ono to uz nejako ide
kedže som moje kresliace schopnosti nadcenil neupnem sem radšej čo som kreslil, radšej som vytvoril vo photoshope mix obrázkov ktoré to ako tak znázornia ...
musel som použiť netskyho (chýba mú kapucňa na hlave a taká temnejšia atmosféra, lepšie tenisky aj nohavice ) ale nič lepšie som nenašiel
nie je to ani tak superhrdina (aj keď zasahuje proti nespravodlivosti) je to skôr povznesená ľudská bytosť ktorá je na inom stupni chápania a žitia, je to jeden z tzv. logerov (stúpencov alebo členom skupiny logos - prirodzeného systému vesmírneho zákona) ... môže žiť medzi nami ako normálny človek ale kedže je na inom stupni, väčšinu času trávi so svojimi v otvorenom vesmíre (nie sú obmedzení na bežné fyzikálne zákony) ... ich cielom je skúmať život na ich úrovni, čiže vyššom stupni tak ako im to dovoluje systém (logos, vesmír)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
už som to chcela ísť mazať že som dala strašne ťažku ulohu
(a je mi jedno, či ako Aeryn Sun alebo Valu, tak či tak je super, a hrdinka, takže...
(a keď sa nepáči, prídem ešte s inými
to je moja Nelinduška alias Líškový rakúsky pes alias vrtichvost/mela/zela/fela/mačička/zajačik/lásik-pásik/...
a je to najvác superhrdina pod slnkom
(obe majú dosť chabý vkus na chlapov, ale to je ich problém, nie môj)
Ale inak pokojne by som tu mohla spomenúť aj Gunmenov (neviem, či si videla aj spin-of, ale rovno aj Jimmym a Yves), alebo iné ženské zo SG a podobne, ale využila som fakt, že toto mám na profilovke
tu ju môj (dlho mi to trvalo)
volám ho hmyz
Maly rozumom, ale velky bicepsom,
Pan Hviezdanahrudi!
to si cez aký program robil?
dlho o nom chcem napísať celý komiks
vďak
A gratulujem vasim schopnostiam robit veci v skicari bez toho aby to vyzeralo ako kreslene dochodcami s pokrocilym stadiom parkinsona.
A dakujem
Vôbec som sa s tým nepopaprala. Ale nech je sranda
Treba si len dopredu premysliet akym stylom chces nieco nakreslit a ono to uz nejako ide
toto je Flora moji drahí, ochraňuje všetko zelené a žerie ľuďom ruky keď vidí že znečisťujú našu zem.
A musím povedať, že niektorí ste riadne kreatívny a dokonca aj nadaní.
kedže som moje kresliace schopnosti nadcenil neupnem sem radšej čo som kreslil, radšej som vytvoril vo photoshope mix obrázkov ktoré to ako tak znázornia ...
musel som použiť netskyho (chýba mú kapucňa na hlave a taká temnejšia atmosféra, lepšie tenisky aj nohavice ) ale nič lepšie som nenašiel
nie je to ani tak superhrdina (aj keď zasahuje proti nespravodlivosti) je to skôr povznesená ľudská bytosť ktorá je na inom stupni chápania a žitia, je to jeden z tzv. logerov (stúpencov alebo členom skupiny logos - prirodzeného systému vesmírneho zákona) ... môže žiť medzi nami ako normálny človek ale kedže je na inom stupni, väčšinu času trávi so svojimi v otvorenom vesmíre (nie sú obmedzení na bežné fyzikálne zákony) ... ich cielom je skúmať život na ich úrovni, čiže vyššom stupni tak ako im to dovoluje systém (logos, vesmír)
" >