Zdravím, tí čo chodíte na nákupy do AT do Hainburgu, čo sa tam oplatí nakupovať? Nemám zrovna dojem že tie ceny by tam boli nižšie, ako všetci vravia, pokiaľ ide o kvalitu, tú som ešte neskúšal. Ide mi o potraviny a drogériu.
nejde mi o vikend alebo tyzden
naozaj tam nic nie je.. mas tam penny market, hofer, billu a bipu. ceny rovnake (ak nie drahsie) a kvalita ako kde. v bille by som nikdy nikde nic nekupila, hofer je taky isty ako lidl (tam kupujeme len keksiky co moze byt podstatne kvalitnejsie su maso, syry a vajcia, v akcii sa to oplati, ale normalne je to pre slovaka drahe
v parndorfe som za tych xkrat co som tam bola kupila akurat tak jedny botasky, aj to neboli lacnejsie ale boli krasne. nechapem co sa vsetci idu posrat za tym, predrazene tak ako aj na slovensku. ale to mas tak, ked niekto musi mat tricko "tommy hilfiger" a tak.
drogeriu a potraviny sme v parndorfe nikdy nekupovali, ale viem ze parkrat vo viedni sme boli v tom penny markete a tam uz to bolo fajn na akcie, aj co sa tyka jedla aj drogerky, sli sme odtial snad s 5 taskami
@neviemsivybratnick ahaa, misread, sorry. dnes som citala spravy o porovnavani toho noveho outletu u nas a parndorfu, tak asi preto sa mi to poplietlo,
@neviemsivybratnick moj zlaty, ja som bola v hainburgu, viedni a parndorfe nespocetne velakrat, takze viem, o com hovorim
a nutela mi nechuti, tak mozno mi chybaju taketo informacie
pointa je, ked tam ides prilezitostne, radsej si dopredu pozri, co sa ti oplati a co nie
@neutralnothing Už len z prvej vety mi je jasné, že tvoje informácie sú bez informačnej hodnoty, lebo to znie ako výpoveď niekoho, kto sa strááášne urazil .
Hainburg je oničom, to je maličké mestečko, tri malé supermarkety preplnené Slovákmi
Ako hej nejaká zeleninka je kvalitnejšia ako tá na Slovensku, ale Hainburg neobľubujem.
Radšej idem 2x za mesiac do MERKURu v Bruckneudorfe (Bruck an der Leitha), to je už trochu iný svet. A najviac ma baví povoziť sa autom po rakúskych cestičkách, čiže možno ten nákup je taká doplnková záležitosť
urcite potraviny hocaké a aj drogériu hocakú sa oplatí. Mas tam lepsie akcie avelakrat aj lepsie ceny. Co sa ale neda porovnat je kvalita.
Sampon co kupim v rakuskuje milion krat vonavejsi a lepsi nez ten, co kupim tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
naozaj tam nic nie je.. mas tam penny market, hofer, billu a bipu. ceny rovnake (ak nie drahsie) a kvalita ako kde. v bille by som nikdy nikde nic nekupila, hofer je taky isty ako lidl (tam kupujeme len keksiky co moze byt podstatne kvalitnejsie su maso, syry a vajcia, v akcii sa to oplati, ale normalne je to pre slovaka drahe
drogeriu a potraviny sme v parndorfe nikdy nekupovali, ale viem ze parkrat vo viedni sme boli v tom penny markete a tam uz to bolo fajn na akcie, aj co sa tyka jedla aj drogerky, sli sme odtial snad s 5 taskami
@willbebetter Ja sa pýtam na Hainburg a potraviny, ty hovoríš o Parndorfe a oblečení....
a nutela mi nechuti, tak mozno mi chybaju taketo informacie
pointa je, ked tam ides prilezitostne, radsej si dopredu pozri, co sa ti oplati a co nie
Ako hej nejaká zeleninka je kvalitnejšia ako tá na Slovensku, ale Hainburg neobľubujem.
Radšej idem 2x za mesiac do MERKURu v Bruckneudorfe (Bruck an der Leitha), to je už trochu iný svet. A najviac ma baví povoziť sa autom po rakúskych cestičkách, čiže možno ten nákup je taká doplnková záležitosť
a kukni, tuto zakladatel tohto uzasneho portalu hovori v podstate to, co ja
Sampon co kupim v rakuskuje milion krat vonavejsi a lepsi nez ten, co kupim tu