Mate nejaku vec, alebo typ predmetov ktore s oblubou nakupujete alebo si na ne potrpite...normalne ze az mania, v style zbadas a veeelmi veeeeelmi chces a stale na to myslis ze aj cez pokusy o sebaovladanie si to kupite? ja ked som brigadovala na kasach t
hlavne ruže na pery , očne palety, šperky, opasky, slnecne okuliare, pekne diare, spodne pradlo, napr. veci s peknou potlacou leoparda alebo zamatovo cierne veci, s pekným glamour gothic dizajnom,šálky, take pekne dekoračne krabičky, fu a hodinky .... ja som straka
knihy, ale staršie. antikvariáty. internetové, fyzické, hocaké. bože, šla som do Bristolu, ešte v BA som kúila v Next Apache 2 a potom v UK 10... všade kam idem kupujem v antikvariatoch knihy, aj v jazyku, ktoremu nerozumiem, a ked objednavam z netu tak radsej pouzite, neviem prečo....
a inak možno topánky, alebo náušnice, náhrdelníky a tak... ale nie nejako moc, najvacsia uchylka asi tie knihy
Kozmetika, hlavne dekorativka + laky
Zosity, diare!!!
Rada si vyberiem peknu kabelku
Obsesia nastane ked objavim parfem ktory ma uplne zmagori a fetujem ho z nejakej vzorky a bud hladam verny fejk alebo si nasetrim na original.
ja si hrozne rada pozeram saty na nete, na ebayi a na strankach obchodov co mame v nakupnych centrach, slintam nad nimi a rozmyslam ako by v nich bolo leto super a tak, a potom si nejake vyberiem a ked sa v nich v obchode vidim tak placem a nic nekupim
a rada sa prechadzam v kauflande medzi regalmi a pozeram si vsetko co maju. minule som si kupila hrncek na kavu za euro a tesim sa z neho stale :happy: ale ze by som mala nejaku konkretnu vec co si vzdy musim kupit, to nie
Kozmetika, stale kukam na nete a potom si predstavujem ako sa malujem s tym :happy: napr aj dneska pravdepodobne nezaspim lebo zajtra idem do MACu a plánujem si pokúpiť rúže všetkých farieb a ked ich aj nevyuzijem nevadi, ale budem sa z nich tešiť asi do smrti
No a potom rada nakupujem veci v zľavách, ked vidím zľavy v HMku typu ze za 2€ tak beriem ani neviem co, dneska som si krasne zase nakúpila v Prahe v sekáči za 200kč asi 5 super nových značkových veci a som strasne šťastná
A inak neviem co rada nakupujem ta kozmetika je uplny vrchol, väčšieho zavislaka nepoznám
vôbec,
ale raz za uhorský rok sa mi stane, že mám zintenzívnený zálusk na niečo ako veci spomenuté v @20 a potom je to poriadne rozhadzovanie (nielen rukami)
Ja mám také obdobia. Z kozmetiky som mala obdobie šampónov a kondicionérov, potom sme ich mali doma asi 40-50 a niktor nevedel, čo s tým.
Mala som aj laky na nechty, ale to už dávno.
A korektory (také divné ), som ich mal veľmi veľa.
Z oblečenia mám stále úchylku kupovať kvetinové veci. Mám asi 5 kvetinových tričiek, 4 kvetinové šaty, 3 kvetinové sukne, 3 kvetinové svetre, 2 kvetionové kabelky, aj topánky mám nejaké kvetinové aj kraťasy.
Aj s čipkovanými vecami to mám podobne. A bodkovanými. Proste si celú sezónu kupujem len to.
teraz mám mániu na košele, najlepšie také trošičku priesvinté. Už ich mám 14.
A z jedna mám furt záchvaty zdravej stravy, kedy hádžem do košíka všetko ako besná. Od cudzokrajneho ovocia až po všetky typy vločiek, pohániek, semiačok...
A keď na začiatku šk. roka vstúpim do papierníctva, tak hop mám fakt chuť vykúpiť a kúpim si všetky perá, fixy, zakladače, lepiace bločky...
vpodstate vždy keď vidím niečo čo sa enormne trbliece tak to musím mať naposledy som z vianočných nákupov odchádzala s plnou taškou kozmetiky z čoho som o 3/4 ani nevedela na čo je, len mali proste krásny obal ktorý mám teraz na poličke...lebo sa trbliece
A najhoršie je, že chcem všetko, čo má na sebe super zľavu. Je mi to tam ľúto proste nechať Nech je to kozmetika, oblečko, potrava. raz som našla také mega lodičky v obchode, v brutál akcii asi za 6€, ale mali len číslo 40tku (ja mám 36, občas 37). A bolo mi ich tam uplne ľúto nechať,tak som ich kúpila a mala ich rok na poličke, lebo boli fakt pekné.
@nekompatibilna A ja sa tak snažím nekupovať to už. Do obchodu idem furt s tým, že si kúpim konečne niečo "dospelácke" a normálne a prídem s nejakým kjut vzorom alebo čipkou.
naposledy to bolo pri body-ckach, sukienkach, kozennych krataskoch a perlickach ale nemavam taketo stavy neviem preco v ten jeden den som sa tak zblaznila a prejebkala tolko penazi ked ja mam problem si vzdy daco kupit co je drahsie od 5 eur
@miraculeux ja sa už ani nesnažím, proste vždy sa v obchode ako prvé rozbehnem k takým vecičkám, can't help it a potom nadávam, že si nemám čo seriózne obliecť
@nekompatibilna presne ako keby si mi z duše hovorila ! A teraz ti to tie obchody aj tak núkajú... Minule ma už kamarát zastavil, že mám kus brzdiť, lebo som si skúšala fakt dosť infantilné veci už. Samá čipkovaná lúka.
Saty a lodicky, ale hlavne tie lodicky, ked vidim nejake pekne v obchode nemozem odolat, dostavam sa do tranzu uz to nestiham pomaly ani nosit, asi zajdem k psychiatrovi
@sveter Ak nemám 10 pásikovaných tričiek tak ani jedno
Momentálne som chorá na podprsenky, mám ich fakt neskutočné kvantum. Musím mať všetky druhy,všetky typy, všetky farby a vzory... všetko musím proste mať. Milujem podprsenky
Teraz som asi najhoršie zaťažená na prúžky rovnakej šírky, ideálne vertikálne (aj na profilovke mám takú košeľu ).. mám asi štyri čierno-biele hentak prúžkované košele, dve v iných farbách, jedno tričko, sako, šálku na kávu, kopu pančúch, spodného prádla, náramky, kedysi aj nohavice, ale v tých som vyzerala strašne
A automaticky vždy chcem šecko s tým vzorom a už musím prestať, lebo viac ako jednu takú vec si naraz nemôžem na seba dať aj tak.
A väčšinou mám pre istotu naraz dva-tri rôzne otvorené šampóny a antiperspiranty. Nijak ich nezhromažďujem, ale jedného i druhého míňam veľa, lebo mám husté vlasy a smrdím
maslicky a kvetinky. hocico ked ma na sebe maslicku alebo kvetinku tak berem. a v lidli ked som tak olivy. proste mozem mat doma aj zasobu oliv ja si kupim dalsie
Hmm. Nejako nekupujem zbytočne veci. Možno, keď uvidím krásnu kvetinku v črepníku za super cenu, tak ju musím mať! Mám ich rada
A pri jedle ešte. Ako píše @55 Nie olivy, ale taký ten Tofík, čo vidím v lidli, okolo neho nemôžem len tak ísť.
Žltý melón v kauflande, hrušky. A samozrejme čerstvú filetu lososa z Tesca! prípadne balenú v lidli To tato mi vždy nadáva, keď nie je v akcii a aj tak si kúpim. No proste ľúbim! ! !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
...a ešte aj knihy encyklopedické všelijaké
a tričká som tiež ľúbila kupovať dosť...
a inak možno topánky, alebo náušnice, náhrdelníky a tak... ale nie nejako moc, najvacsia uchylka asi tie knihy
Zosity, diare!!!
Rada si vyberiem peknu kabelku
Obsesia nastane ked objavim parfem ktory ma uplne zmagori a fetujem ho z nejakej vzorky a bud hladam verny fejk alebo si nasetrim na original.
Nenavidim nakupovanie topanok.
a rada sa prechadzam v kauflande medzi regalmi a pozeram si vsetko co maju. minule som si kupila hrncek na kavu za euro a tesim sa z neho stale :happy: ale ze by som mala nejaku konkretnu vec co si vzdy musim kupit, to nie
opúšťam sa
dajaq v tomto
No a potom rada nakupujem veci v zľavách, ked vidím zľavy v HMku typu ze za 2€ tak beriem ani neviem co, dneska som si krasne zase nakúpila v Prahe v sekáči za 200kč asi 5 super nových značkových veci a som strasne šťastná
A inak neviem co rada nakupujem ta kozmetika je uplny vrchol, väčšieho zavislaka nepoznám
ale raz za uhorský rok sa mi stane, že mám zintenzívnený zálusk na niečo ako veci spomenuté v @20 a potom je to poriadne rozhadzovanie (nielen rukami)
: D
Mala som aj laky na nechty, ale to už dávno.
A korektory (také divné ), som ich mal veľmi veľa.
Z oblečenia mám stále úchylku kupovať kvetinové veci. Mám asi 5 kvetinových tričiek, 4 kvetinové šaty, 3 kvetinové sukne, 3 kvetinové svetre, 2 kvetionové kabelky, aj topánky mám nejaké kvetinové aj kraťasy.
Aj s čipkovanými vecami to mám podobne. A bodkovanými. Proste si celú sezónu kupujem len to.
teraz mám mániu na košele, najlepšie také trošičku priesvinté. Už ich mám 14.
A z jedna mám furt záchvaty zdravej stravy, kedy hádžem do košíka všetko ako besná. Od cudzokrajneho ovocia až po všetky typy vločiek, pohániek, semiačok...
A keď na začiatku šk. roka vstúpim do papierníctva, tak hop mám fakt chuť vykúpiť a kúpim si všetky perá, fixy, zakladače, lepiace bločky...
Momentálne som chorá na podprsenky, mám ich fakt neskutočné kvantum. Musím mať všetky druhy,všetky typy, všetky farby a vzory... všetko musím proste mať. Milujem podprsenky
A automaticky vždy chcem šecko s tým vzorom a už musím prestať, lebo viac ako jednu takú vec si naraz nemôžem na seba dať aj tak.
A väčšinou mám pre istotu naraz dva-tri rôzne otvorené šampóny a antiperspiranty. Nijak ich nezhromažďujem, ale jedného i druhého míňam veľa, lebo mám husté vlasy a smrdím
A pri jedle ešte. Ako píše @55 Nie olivy, ale taký ten Tofík, čo vidím v lidli, okolo neho nemôžem len tak ísť.
Žltý melón v kauflande, hrušky. A samozrejme čerstvú filetu lososa z Tesca! prípadne balenú v lidli To tato mi vždy nadáva, keď nie je v akcii a aj tak si kúpim. No proste ľúbim! ! !
Mamka mi už nadáva že sú všetky rovnaké
aj, ked ich mám doma milión aj tak si zase kúpim biele
mama je už zo mňa dosť nervózna
a čipkaaa