áno. vacsinam ojich skusenosti je asi taka, ze slovenski obchodnici to maju od tych istych dodavatelov len to preslo viac rukami a este si oni svoje ciselko prihodia. a ľubkam nakupovať cez ebay.
ako co, nie vsetko sa oplati... myslim aj vzhladom na kvalitu... moj najlepsi ulovok boli hodinky za 4,50 co idu presne a nikde sa neodlupuju a nehrdzaveju (mam ich dva roky)... mama si v tom istom obdobi kupila hodinky za 10 eur na Slovensku a furt jej meskali ale zas, ked som pozerala napr. spodne pradlo, tricka alebo topanky, tak to vychadzalo rovnako ako tu... tak mi prislo zbytocne to objednavat, pokial mi nieco vyslovene nepadlo do oka
ja mám rada ebay, je tam skoro všetko, celkom primerané ceny, vždy mi tovar príde atd atd, proste u mňa samé plusy a kedže slovensko nemám rada všeobecne, nerada nakupujem cez naše eshopy
Tak keď si zobereš že to v normálnom slovenskom obchode/e-shope objednajú. Zdania + Clo + si na tom prihodia cenu a výslednú cenu ešte raz zdania. Čo viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov